Hår på musa bilder av sex

hår på musa bilder av sex

Skulle ønske jeg hadde turt å prøve å epilere nedentil igjen.. Sist jeg prøvde så klarte jeg å ''klype'' meg selv nedentil så jeg fikk blåmerke.. For min egen del synes jeg ikke det ser bedre ut med masse hår nedentil enn det gjør under armene. Kjekkere å kunne se og føle hva man holder på med der nede, spør du meg. Selv føler jeg meg også mye renere og penere når jeg barberer stellet, og alt kjennes mye bedre uten masse hår i veien. Som en bonus ser tissen mye større ut også.

Bryr meg pent lite om han gjør det eller ikke, dog. Vil jo ikke ha meg med et barn Dog, det er jo alltids smak og behag. Dama shaver seg clean ganger i måneden, skal ærlig innrømme jeg liker det å best, ikke noe bedre enn å spise nybarbert mus, men har heller ikke noe imot hår, så nyshave ganger i måneden på dama er helt greit for meg!

Selv bruker jeg barbermaskin, så har helt kort, men synbart hår. Ikke noe hår i maten, og ingen hudirritasjoner etc. Jeg barberer meg for min egen del. Skjønner ikke helt hvorfor noen tenker på små unger når de ser den kvinnelige delen nybarbert, ser dere på eldre menn som shaver seg i ansiktet som små unger og da?

Det er mer hygienisk å fjerne hår der nede, synes hvertfall jeg, og blir liksom så behagelig. Også må jeg nevne at jeg har litt kroppshårfobi da. Fjerner alt anhver dag, og det klør aldri. Legger, lår, rumpe og en fin frisyre forran en liten busk.

Prøvde å få vokset ballene, men det viste seg at jeg hadde alt for tynn hud der til at det var forsvarlig elns. Har en del one night stands, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Kun en jente for et år siden ca som fortalte meg at hun foretrakk gutter med hår, men vi gjennomførte samleie Jeg er ihvertfall veldig fornøyd slik hårsituasjonen min er nå.

Har nok hentet mye inspirasjon fra pornofilmer og den slags. Det føles rent og det er en utrolig deilig følelse å være hårløs. Er btw 18 år gammel. Spør meg gjerne om mer om dere ønsker, har fått inntrykk av at få gutter tør å vokse seg, that´s a shame, mange jenter har vært fornøyd med meg ihvertfall.

Det får meg liksom på tanken om at noen er redd for å virke pedofil. Hvordan kan det være "omo" når du hjør det med ei jente? Jeg selv liker å holde meg hårfri der nede, fordi jeg liker følelsen bedre. Jeg barberer noen ganger, men epilerer for det meste.

Det er tydelig at folk blir mere og mere fremmede for naturlig kropp. Rent hår er ikke ekkelt, men har en utviklet en hårfobi så er det jo sikkert det.

God bedring til alle som trenger det. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sex med mye hår nedentil » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 1. Report post  ·  Posted October 26, Synes denne fyren høres umoden ut. Hev deg over det, TS. Share this post Link to post Share on other sites.

AnonymBruker   Får vakre bilder i hodet av menn som tygger på venusberget og tror han gleder småpikene Obelix   Guest Wanted   0 0. Du skal jobbe ganske hardt for å greie å få et 3 uker gammalt hårstrå inn i munnen, altså. Spirali   Guest KateW   0 0. Posted October 30, Nita   Guest "gjest"   0 0.

Det er godt dette ikke er det vi faller for. Godt dette er stortsett ut av synet under samleie! Fra kvinne til kvinne likesom fra mann til mann.

Det er helt naturlig. Gud skapte mann og kvinne. Det er ingen galt. Ser ikke ut Merkelig avis denne ABC Nyheter. Jeg synes alle bildene viser hvert sitt naturlige mesterverk. Til dere som har valgt ut en favoritt: Bilde 1 og 2 er samme, bilde 3 og 4 er samme, osv..

Alle vaginaer er vakre blomster. De som har det i kjeften har det definitivt ikkje i buksen!! Det kan hjelpe mange. Bollemus eller slingrefitte - alt er like normalt. Jeg kom tidlig i puberteten og fikk en kommentar av ei venninne som ikke visste bedre, om at jeg hadde underliv som viste klitoris.

Jeg forstod ikke, var det noe galt med meg? Skulle ikke klitoris vise? Jo fordi at etterhvert som folk utviklet seg, gjemte alle seg i dusj og garderober. Det er jo en helt latterlig tanke!! Guttenes underliv og pupper er det bilder av overalt, i all form for media. Jeg tror dette har bidratt til et mye mer avslappet forhold. I min krets ble ikke bryster skjult i like stor grad. Faktisk ikke i det hele tatt. Bruk gjerne kommentaren min ovenfor i et innlegg.

Fint at du ville dele dette med oss. Takk for at du vil la oss bruke kommentaren din i et innlegg. Hilsen E og N.

Hår på musa bilder av sex -

SUSS svarer deg raskt og anonymt på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv. Om du bruker barberhøvel må du selvsagt være forsiktig. Fjerner alt anhver dag, og det klør aldri. They call me Ford Fairlane, rock and roll detective.

Hår på musa bilder av sex -

Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Det er vell strengt tatt ikke livsfarlig med oralsex i forhold til andre varianter hår på musa bilder av sex

0 thoughts on “Hår på musa bilder av sex”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *