Bdsm bondage gruppesex noveller

bdsm bondage gruppesex noveller

Jeg ble ført inn på soverommet og Mistress festet halsbandet mitt fast i kjettingen som henger fra taket. Hun heiste meg opp slik at jeg stod bare på tærne. Mistress begynte med å tulle plast rundt hendene og armer. Jeg måtte knyte handa og hun tullet den inn slik at jeg ikke kunne åpne den. Så ble armen festet inntil kroppen ved at hun tullet plast rundt meg. Og jeg var ikke uberøt av hva som skjedde.

Kuken min stod og var klar for det som skulle skje. Hadde jeg da vist hva som skulle skje hadde jeg nok nektet og kjempet i mot. Andre handa ble gjort likedan med og hun fortsatte rundt brystkassa min.

Så ble jeg skikkelig betenkt da Mistress begynte å finne fram sitt strømutstyr. Hun hadde brukt det en gang tidligere på meg.

Festet de paddene på mine baller. Og skrudd litt på det og fått meg til å hyle. Jeg har selv lekt endel med strøm og vet hvor herlig det er å kjenne strømmen. Har brukt det både på kuk og baller. Og drømte om at Mistress var den som skrudde på strøm og hadde meg under full kontroll.

En ting er å gjøre det selv, men noe annet er når andre har kontrollen og det skjer i virkelighet. Hun tok en strikk rundt mine baller og samlet de sammen, festet paddene på her sin ball. Så fortsatte hun med å tulle noen omganger med plast rundt underlivet. Hun hentet seg en skarp liten kniv og skar hull for ledningene.

Kuken min stod som et spett, Mistress hadde gitt meg Viagra da jeg kom og den hadde begynt å virke. Men hun skar opp plasten og fikk kuken fram. Når hun tullet de neste omgangene gjorde hun hull for kuken og lediningene.

Hun forsatte videre nedover føttene og snart ar jeg inntullet som en annen mumie. Rundt anklene hadde jeg mansjetter og de var koplet sammen. Så der stod jeg godt innpakket. Jeg hadde en tid hatt kontakt med et ektepar i slutten av 50 årene, som sa de likte yngre jenter, og helst to jenter på en gang. Min kjære venninne Era hadde de og hatt kontakt med omtrent like lenge.

Av forskjellige årsaker kan de ikke ha hjemme hos seg selv, så en dag det passet alle ble vi enige om å treffes på Marche i Lier. Det var fruen, «Anne» som møtte meg og Era, han var ikke kommet. Hun skulle ikke bli så lenge, men ga oss hver vår XL flaske klyx og sa hun var tilbake om en time. En droy time etter var vi rene bak, nydusja, nakne og lå på senga da de kom.

Terje var veldig glad i rumpehullet mitt, og smurte meg med en superglatt silikonvæske bak Etter en stund byttet de jente, og jeg ble befølt av Anne. Hun var og glad i hullet bak Etter mye fingring og slikking av kroppen min la Anne meg på tvers i den ene senga. Sengene på Marche er smale, så jeg hadde knærni gulvet og kroppen i sengen. Terje gjorde det samme med Era. Anne begynte å kle av seg, mens hun forklarte at vi skulle få pisk på rumpa.

Den første som sa noe, ville bli sendt på badet mens de tre andre skulle kose. Et hardt sviende slag, som var vondt, jeg skvatt fremover, men holdt munn. Terje dyttet hode mitt ned i ei pute, og ba meg tenke på naboer.

Jeg hørte det smalt like ille på Era, og hun vrælte like mye, og fikk samme putebehandling av Anne. Før jeg var ferdig med å komme meg, kom Terje inn i rumpa mi med pikken han tok det rolig inn, ikke noe stresstempo, men han kom inn, og helt inn, og begynte å jukke meg, sakte først, deretter mer og mer Anne gjorde det samme med Era så jeg, men hennes strapon var tykkere enn Terjes pikk silikonvsken gjorde oss svært glatte, men jammen kjente jeg han godt fordet svetten sved i stripene på rumpa.

Anne og Terje bytta plass og Jeg var på jobbreise for et par mnd siden, på en jobbreise på et litt avsides sted. Stedet består av en nærbutikk, endel spredt bebyggelse fra 50 tallet og tidligere, har pensjonat som ble brukt mens jeg var der i tre dager. Et TV team var der også, for å gjøre noen opptak. Hva slags tema og hvor dette var kan jeg nesten ikke si. Andre kvelden min der, kom en dame fra teamet, en dame i midten av aller slutten av 60, med et dypt gjennomtrengende blikk.

Det var noe kjent med henne, men jeg klarte ikke helt å bestemme hvorfra, jeg vet jo nå, men ikke da dette skjedde. Klokka var såpass på ettermiddagen at det var mest pub. De hadde øl på flaske. Valgfriheten besto i å ikke drikke øl. Det var et slik sted. Jeg gjorde notater ifbm jobben og var nede i min andre med Ringnes, da denne damen spurte om det var ledig ved siden av meg. Det var nok andre tomme bord, og jeg skulle egentlig se litt mer på notatene, men det er jo hyggelig med selskap på et slik sted og.

Jeg klappet sammen notatmappen og bød henne at sitte. Hun tok også en øl, selv om jeg nok syntes hun så mer ut som en rødvinsdame, men rødvin hadde de nok ikke på dette stedet. Hun snakket lett, men veldig bestemt, Jeg syntes fort hun var en dame som det var vanskelig at motsige. Vi satt og snakket over en time, jeg følte raskt at hun var en slik person man føler man kjenner fort. Jeg tente på henne… Ble kåtere og kåtere.. Vi snakket om helt trivielle ting, men jeg var fort veldig veldig kåt og skiftet sittestilling ofte.

Plutselig sa hun bare et tall. Jeg skjønte ikke no. Hun gjentok tallet, og sa rumnummer. Jeg gikk til mitt eget rom, dro av meg trusa fra under skjørtet og fant en klut og vasket min alltid helt glatte mus. Jeg gikk til hennes rom. Jeg skulle til å banke på da hun åpna døra innenfra, og slapp meg inn. Hun lukket døra og dro meg inntill seg og vi klina som ci aldri hadde gjort annet med en gang.

Hun befølte meg over kroppen og dro skjørtet opp og kente på den nakne huden under. Men hun holdt tommelen på utsiden og kløp hardt sammen, samtidig som hun la en hånd over munnen min for å dempe skriket. Hun sa jeg ville få et kraftig knebel om jeg ikke holdt kjeft, og styrte meg bort på senga, så jeg landte på magen. Hun fant raskt frem et par håndjern som hun satte på meg, på ryggen- Jeg fikk klar beskjed om å holde munn og ikke skrike.

Hun dro skjørtet mitt opp så musa Denne historien skjedde egentlig for noen år siden, jeg var 17 år den. Mamma var på sykehuset igjen så barnevernet og bestemor hadde ordnet med at noen var innom hos meg , så min tante Karen filletante hadde «vakt» et par netter, mens barnevernet og bestemor ordnet ting.

Jeg og mamma var ikke vardens beste venner fra hun begynte å dope, og jeg er fremdeles lite lei for at jeg ikke var hos henne på slutten. Tante kom lørdag morgen, ved frokost tider, og hentet meg for helgen. Vi skulle være hos henne. Onkel var på sykehuset med mamma. Så snart vi var der, ville tante bare gå ut og få litt sol, svømme i bassenget, og gå i hottub.

Hun ville ha meg til å være sammen med henne, og jeg sa ja Cool, og skiftet til min badedrakt, og så snart vi kom ut der, Hun tok av seg toppen og hoppet uti. Jeg var i Tønsberg tidlig i sommer, mens det var varmt og stille ut, men ikke stille inne.

En gjevngammel venninne og jeg var på Esmeralda for å spise litt en ettermiddag, Der er det ganske trangt mellom bordene i sessongen, og vi ble sittende ved et bord, med max 30 cm klaring til nabobordet. Der satt et ektepar i 50 årene, solbrune allerede, som vi kom i snakk med. De hadde en diger båt på gjestebrygga.

Hva vi spiste og hva vi drakk og hvor lenge vi var på Esmeralda vedkommer vel ikke saken så mye, men det som vedkommer saken er at det solbrune parret snakket med oss ganske direkte om vi ville være med på et villt eventyr, og da klokka var kjørte vi ut fra gjestehavnen og alle hadde vi en drink i hånden.

Mobiltelefonene våre var ikke bare slått av, batteriene var også tatt ut. Fruen var bak roret, og jeg satt med henne. Min venninde og mannen klinte på akterdekket mens han kledde av henne de få plaggene hun hadde. Jeg fulgte dem med øynene mens de gikk under dekk.

Det siste jeg så var at han slang henne på sofaen og og tok på henne håndjern på ryggen, før hans fru lukket døren. Hun trakk seg mot seg, og jeg kjente de store puppene og den romslige magen hennes mot meg. Hun var flink til å kline. Kjole, truse og bh ble fort borte fra meg og hun befølte meg mens vi speedet utover. Før vi kom så langt at jeg kunne resonere om vi styrte mot Sandefjord eller Nøtterøy hadde hun gitt meg en hette på hodet og håndjern på ryggen.

Jeg kunne ikke se noe, men nese og munn var åpent. Det var ren galskap av oss, vi kjente jo ikke folkene, men morro med litt spenning. Jeg hørte min venninne hyle under dekk. Slike korte høye som ikke kommer av jukking, men av juling. Hun stakk en tørr finger i rumpa mi mens vi klinte og ba meg lete meg frem Ettermiddagen går over til kveld, og jeg gjør de siste forberedelsene til mitt lille halloween-party i kjelleren, mens jeg smiler for meg selv.

Jeg er veldig fornøyd med planene jeg har lagt for kvelden, og jeg håper gjesten min vil bli fornøyd også. Dette er nemlig en liten, privat og eksklusiv fest, for kun spesielt inviterte… Sånn ca oss to. Ute begynner det allerede å bli mørkt, og på trappen står et enslig gresskar og lyser. Jeg har leid dette huset i kveld, nettopp fordi det var midt i blinken til vår lille fest, og jeg gleder meg villt.

Du har fått adressen, og skal komme kl Men du skal selvsagt få belønning også. HVIS du er snill gutt og gjør som du får beskjed om uten protester. Jeg har nemlig en aldri så liten overraskelse på lager… Jeg går opp på rommet, og kler av meg. Jeg skal i allefall ta meg en god, lang dusj, og være klar når du ankommer festen. På sengen ligger kostymet mitt klart. Jeg gleder meg til å ta det på meg, jeg kommer til å bli den perfekte dominante, Herskerinne i det antrekket, håper jeg.

Det er deilig å dusje, og etter jeg har barbert fitta mi helt glatt og myk, så leker jeg litt med meg selv mens jeg fantaserer om deg. Jeg synes jeg har fortjent det, jeg har tross alt vært småkåt hele dagen omtrent. Etterpå tuller jeg det sølvblonde, lange håret mitt inn i et håndkle, og tar på meg en lett morgenkåpe av tynn, svart silke. Jeg begynner å legge kveldens make up på ansiktet mitt.

Jeg blir kjempefornøyd, og synes jeg ser passe tøff og dominant ut. Jeg tar på meg den korte ermeløse latexkjolen, og den sitter så tett at brystene mine blir presset sammen, og ser enorme ut. Kjolen rekker meg til rett under rompa, og er skinnende svart. Jeg har kjøpt inn et par svarte, lange støvletter også, som er minst like skinnende svarte som kjolen.

Støvlettene rekker meg til midt på låret, og oppover hele de åpne, men med sikk-sakk knytting oppover hele veien. Hælene er skyhøye, og jeg håper jeg ikke kommer til å gå på tryne i trappa. Til slutt tar jeg på meg matchende latexhansker som rekker meg til albuen. De er også åpne langs underarmen med sikk-sakk knytting. Jeg ser meg fornøyd i speilet, og innser at jeg er en fordømt, flott herskerinne! Det er enda 10 minutter igjen til du skal komme, så jeg finner meg et glass rødvin.

Disse kinky greiene er fullstendig nytt for meg, så litt alkohol er helt på sin plass synes jeg. Selv om dette er nytt terreng for meg, så kjenner jeg spenningen i hele kroppen, og det kribler av lyst mellom beina mine. Jeg slenger døren opp med et brak, og smeller den igjen bak meg så det rister i veggene, sparker sint av meg skoene, og tramper opp trappen for å ta meg en dusj. Jeg er så frustrert at jeg freser. Jeg har nå gått rundt og vært kåt i snart 6 mnd, og det er DIN feil!!!

Kunne du ikke bare vært singel dah!? Nå kunne jeg jo selvsagt hoppet til sengs med en eller annen random fyr for å se om det hjalp, men det er liksom DU som tenner meg med alle bildene på snapchat, samtalene på fb osv… og deg jeg vil bli tatt av! Og så vet jeg det er galt av meg, og dermed blir jeg sint på meg selv også, og må le av hele greia. Så egentlig er jeg sint fordi jeg vil ha sex med deg, men ikke kan få deg på «lovlig» vis.

Det banker på døren nede, og utenfor ser jeg bilen din… Kom inn, roper jeg. Jeg hører døren bli åpnet, og lukke seg bak deg. Knirkingen i trappetrinnene forteller meg at du er på vei opp i 2 etasje.

Og jeg som akkurat skulle til å kle av meg og dusje! Vel, jeg har slett ikke tenkt å la meg distrahere av DEG i allefall. Så står du der i døråpningen og smiler frekt. Jeg snur ryggen til deg og går inn på soverommet. Du dilter etter, og håper vi skal havne i sengen. Vel, du tar skammelig feil, gutt! Jeg roter litt i skapet, og finner det jeg leter etter. Du ser på meg med stjerner i øynene, og bul i buksa. Herregud, tenker jeg oppgitt, han har jo fortsatt ikke skjønt at jeg er kjempefrustrert pga han!

Du må nok straffes skikkelig hvis du skal forbedre deg! Tenner også på historier med unge personer, både gutter og jenter ungdommer, tenåringer, ikke barn.

Husker jeg engang leste en novelle i Cupido om en gjeng av jenter på kanskje 16 år som hadde "sexfester". De trakk lodd mellom de som fortsatt var jomfru, og "vinneren" måtte bli brukt av alle de andre hele kvelden.

Til slutt skulle hun miste jomfrudommen med en gutt på samme alder, med alle de andre jentene som publikum. En annen historie jeg husker, var om en tenåringsjente som festet sammen med kjæresten sin og kameraten hans. De sjenket henne, og så begynte de å spille klespoker. De jukset slik at hun bare tapte og tapte. Hun skjønte at de jukset, men hun lot dem gjøre det. Til slutt var hun naken foran dem, kjæresten begynte å rote med henne og spurte om kameraten også fikk lov. Hun endte selvfølgelig med å ha sex med begge samtidig: Dømmer ingen, vet det er fantasi osv.

Den siden du linket til HI, den synes jeg ikke har noe på nettet å gjøre.. Hvordan synes du nettet skal være da? Fint og ordentlig og uten rusk i krokene?

Mener du det skulle vært forbudt? Blir som å si at det er greit med nettsider som fremstiller sex med barn som erotisk fordi det kan være en fantasi. Det er fortsatt en forbrytelse og det er også en grusom forbrytelse.

Folk må vel få fortelle om fantasiene sine? Kan ikke nekte folk å fortelle hverandre historier fordi de handler om ting som ikke er lovlige?

Det er det å gjennomføre handlingene som er ulovlig, ikke det å snakke og fortelle historier om dem. Tenk på alle filmer, bøker og tv-serier som beskriver vold og drap f. Jeg fikk ikke opp siden du ref til. Jeg leser så og si aldri historier, men porno derimot. Jeg elsker å se på deepthroat-filmer, der jenta så og si blir voldtatt i munnen til hun brekker seg, voldtekter, dominans jeg vil bli dominert, slått, lugget og spyttet på , leger som tar seg til rette under gu, lesbesex, homsesex, gruppesex, folk som blir ydmyket osv.

Jeg er skikkelig pervo når det kommer til sex hoho. Utad er jeg en plikoppfyllende og yndig med blondt langt hår og pent tøy, ikke den som gjør mest utav meg, kanskje en Charlotte-type Fra Sex og singelliv. Jeg er ikke en med orange hud og platinableket hår og ballongpupper. Jeg synes ikke det er sykt med slike fantasier, og det er heller ikke kategorisert som det, men som en tilhenger av BDSM. Den riktige adressen er http: Jøye meg, der var det mye rart.

Jeg ser aldri porno fordi jeg blir flau, det blir for direkte og uskjønt i mine øyne. MEN å lese om erotiske ting får meg i gang med det samme. Min fantasi er mye bedre å ha en virkeligheten fordi det er opp til meg å bestemme hvilke bilder som kommer inn i hodet mitt.

Hadde aldri villet ha analsex, trekant, jentesex,sett på homsesex, men i fantasien min vil jeg ha alt det der og mere til!! Jeg er også sånn. Elsker å se på porno der jenta "ikke vil" det som skjer. Men det må være troverdig. Husker jeg så en film med ei som var hos gyn, og ble bundet fast i stolen av assistenten, og de brukte henne på alle mulige måter. Jeg tenner veldig på oppdiktet voldtekt.

Og særlig onkler mot sin niese. Jeg vet det er fælt men det er jo ikke sånn at jeg ville latt det skje i virkeligheten. Dere vet at moderatorene ser nickene bak anonymknappen? Og sammen med evt opplysninger dere har registrert når dere meldte dere inn, kan de i noen tilfeller finne uatv hvem dere er om de skulle ønske det. Ser dem for meg der de mesker seg i fantasiene deres.. Ingen grunn til å tro at det bare finnes greie folk blant moderatorene heller, så jeg skjønner ikke at dere vil dele noe så privat..

Nei, men siden man er så veldig opptatt av å "trykke anonymknappen", mener jeg, så må det vel bety at man ikke vil at hvemsomhelst skal vite om dem. Link hvis du finner da. Fordi om man tenner på noe og syns det er pirrende tanker betyr ikke det at man vil det i virkeligheten! Jeg syns det meste må være lov å fantaserer om uten om barneporno Selvsagt, det er bare forjævlig så lenge det inne går utover noen andre: Dere som syns dette er ekkelt trenger ikke komme med stygge kommentarer for vi er alle forskjellige.

Og godt er det!

Bdsm bondage gruppesex noveller -

Jeg avtalte med dem at dem skulle komme opp på hytta vår neste helg, for en koslig middag. Du vet hvor ydmykende og fælt jeg synes det her er, men siden jeg har vært så uoppdragen i det siste knipser du nådeløst i fingrene og jeg vet straffen blir mye hardere bdsm bondage gruppesex noveller jeg lar være. Litt lenger ned kunne man skimte den lille, smale stripen med mørkt hår som løp ned mot grotten hennes. Selv om dette er nytt terreng for meg, så kjenner jeg spenningen i hele kroppen, og det kribler av lyst mellom beina. Å som hun savner en mann. Bildene viste bare oss i en sexy positur, hun sittende på kne foran meg med svart blondeundertøy og med hendene i håndjern i fanget. Erotiske linni meister big brother jeg blir bare fryktelig fascinert og pirret av slike historier. Jeg snur ryggen til deg og går inn på soverommet. Hva slags tema og hvor dette var kan jeg nesten ikke si. Det neste jeg legger merke til, er en kvinne som åpenbart koser seg i den ene sofaen. Så var det ei gang som gikk inn til ei lita stue med en sofa. Jeg synes ikke det er sykt med slike fantasier, og det er heller ikke kategorisert som det, men som en tilhenger av BDSM. bdsm bondage gruppesex noveller

0 thoughts on “Bdsm bondage gruppesex noveller”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *