Hvordan bruke dildo fitte sex

hvordan bruke dildo fitte sex

Det er dritt deilig! Men å være dusjen er bedreB-. Nå er ikke jeg jente, men har en meget lekelysten sexpartner, som har funnet på mange sprell med meg. Når det kommer til hvor trang du er, så kan du bare slappe av. Det er utrolig hva du kan få inn dit med litt glidemiddel og god tid, og tro meg, det er somregel verdt det.

Pass på at du ikke skader deg. Selv om du føler deg utvidet rett etterpå, så skal du bare slappe av. Du er ganske elastisk der nede, så du trekker deg sammen etter en kort stund, og burde være like trang igjen ganske snart Finnes mange måter å onanere på, forskjellige teknikker med fingrene, og en del ting som har vært nevnt tidligere.

Har ikke lest gjennom alle innleggene, så beklager hvis jeg gjentar noe. Skal prøve å komme med noen litt "utradisjonelle" tips. Fantastisk ting, virkelig kraftige vibrasjoner nesten for kraftige.

Bruk den og du kommer så fort som bare det. Virkelig bra om du bruker den under samleie også, gutten kan kjenne vibrasjonene gjennom kjønnet ditt, mens han er inni deg. Hvis du er ekstra eksperimentell, så fikser du deg en dildo eller buttplug, og har den i rumpa samtidig.

Krøll den sammen på en måte slik at den er ganske hard, men fremdeles myk. Rart forklart, ikke sant. Så hard som du kan få en myk pute. Dekk den med plastfolie, smør den inn med glidemiddel og ri ivei. Eventuellt så kan du droppe glidemiddel og rulle putene inn i et vått, lunkent håndkle.

Bruk disse mens du onanerer, og opplevelsen er helt fantastisk. Kan anbefales på det sterkeste for gutter også. Har du ikke det, skaff deg en slange, sett den ene enden til munnen, den andre rundt klitten, og sug.

Kan kombineres med dildo, vann, handen din, hva enn du måtte ønske. Eventuellt kan du ta en tom shampooflaske el. Pass på at det du bruker ikke har skarpe kanter.

Pass på at det er en mild såpe. Altså stykke såpe, ikke en flaske. Fortsett helt til det blir uutholdelig, og bli belønnet med en utrolig orgasme. Du vet denne stroppeløse dildoen som mange lesbiske bruker, både i parforhold og på dating? I hvert fall; det. Vel, jeg hadde jeg en idé om å bruke dette på kjæresten min. Jeg mannen i dette forholdet forresten. Det virket litt merkelig å ta på beltet, men når jeg først hadde fått det på haddde jeg på en måte to peniser som begge sto rett ut.

Dama mi var ganske fornøyd da hun så hva hun skulle kose seg med. Jeg hadde egentlig null forhåpninger da vi startet sexakten, men jeg kan love deg at dette var suksessfullt. Hele historien startet med at hun ga meg en nydelig blowjob og smilte søtt opp til meg når jeg var klar for å ta henne hardt.

Hun gikk deretter oppå meg og gled min kuk inn i hennes fitte og deretter dildoen inn i rumpa hennes. Hun gikk deretter litt tilbake så dildoen gikk helt inn i rumpa hennes og deretter begynte hun å vugge frem og tilbake på min kuk og dildo på samme tid. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Jeg er en 22 år gammel studine som elsker analsex. Min kjæreste gjennom 2 år og jeg praktiserer analsex like ofte eller mer enn vaginalt samleie alt fra 2 -6 ganger i uka.

Nå lurer jeg på, av ren nysgjerrighet, hvor mange andre jenter her på forumet som nyter og praktiserer analsex ofte? Vet om flere jenter som praktiserer og nyter det, men enda flere nekter plent å vurdere det engang. Normalen vil jeg tro at er å prøve det et par ganger fordi kjæresten maser, og at det er helt ok hvis han gjør rett og vondt hvis ikke. Noen spørsmål til deg siden du er erfaren på området. Er nemlig rimelig nysgjerrig på dette,da jeg kun har prøvd et par ganger selv, men kunne tenke meg mer.

Hvilke hygienske tiltak tar dere? Har dere noen gang opplevd problemer med lukt eller eventuelle "rester" på penis? Hvor mye oppvarming og smøring bruker dere? Har det ikke så ofte, men det er en del av sexlivet til meg og kjæresten min.

Vi har mest vaginal og oralsex, og "skeier" av og til ut med analsex ; Det er faktisk jeg som er mest keen på det. Er enig at det er tabu blant mange jenter Ikke mange som sier at de praktiserer det, og liker det.. Jeg var ganske skeptisk sjøl første gangen, men vi tok veeeldig rolig over flere dager med masse glidemiddel og stimulering med fingre og en bitteliten buttplugg først.

Alt gikk i mitt tempo, og jeg fikk styre alt. Så den første gangen han faktisk penetrerte meg gjorde det ikke vondt. Men det krevde litt "pustekontroll" fra min side for å klare å slappe av nok i lukkemuskelen. Nå som vi har analsex jevnlig trenger jeg ikke like mye oppvarming, det tar ikke like lang tid å slappe av nok som det tok i begynnelsen.

Men glidemiddel er alltid et must! Har best erfaring med vannbasert glidemiddel, som f. Begge tar selvfølgelig en skikkelig god vask med masse såpe i dusjen først, og vi starter gjerne forspillet her når begge er deilig såpeglatte.. Uff, merker at jeg rødmer her.. Selv om jeg alltid prøver å tømme meg helt på forhånd så er det ikke alltid at alt går som planlagt. Jeg har aldri gått så langt som å bruke klyster, men det er jo en mulighet for de som har bakteriefobi.

Hvordan bruke dildo fitte sex -

Gnir klitten frem og tilbake fra side til side, av og til bare utenpå ytre kjønslepper til å begynne med. Hvis jeg savner kjæresten min veeeldig og egentlig bare vil ha skitten sex med han: Kanskje vi kan gi hverandre noen nye ideer? Jeg har lyst å prøve pølse, men er dritredd for at den skal knekke Det er enkelt og deilig. G-punkt er MYYE sterkere - men klitoris var, annerledes. Logg inn     Registrer deg. Brystvortene mine har blitt MYE mer sensitive, og virker nærmest direktekoblet med fitta. Beauté   Det er dritt deilig! hvordan bruke dildo fitte sex

0 thoughts on “Hvordan bruke dildo fitte sex”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *