Grove dikt wevibe

Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? En liten kar i fra Osen Hadde lurt med seg ei hjem for trygdeposn For kroner Fikk han kna på meloner Men der var det brått slutt på kosen For da lillemann knappa ned buksa Så kjerringa fort at han juksa For med sokk nedi trusa Hadde han fått med seg musa Det var den minste tissen ho hugsa.

En munk tok en runk bak et skur Men presten kom til og ble sur Så han dro med seg munken Og som straff for den runken Måtte munken stå utstilt i bur Så en munk i et bur bak et skur Plassert der av en prest som ble sur Runker nå like aktivt som før Ja det dras helt til organet blør Mens han tenker på nonnenes jur. En same satt og dreit Følte seg neppe heit Da døra gikk opp Gjorde samen et hopp Der stod det plutselig ei gjeit.

På toalettet satt samen med gjeita Ikke en ønskesituasjon når han dreit da Så han tok tak dyret Og tømte over syre Så døde geita, litt leit ja. Trøtt som faen Tok en stakkar Kroppen opp av sengen Kuken stiv Og klar til sprell Men jobben ventet likevel I en stol På arbeidsplassen Fikk han til slutt nok Han dro frem staken Veltet bordet Startet på et jukk.

Sarpsborg 08 - Stabæk:. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Tora Bakke Håndlykken Politisk redaktør: VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Logg inn Ny bruker? Penisen min er stor og fin, å suger du godt kan den bli din. Den har ingen navn, jeg kaller den Kåre, nå ligger han pent nedover låre. Den har gitt meg glede, den har gjort meg til far, ja han Kåre er vel det beste jeg har. I kveld skal jeg ut å drikke rusbrus, mens kåre tenker mest på å få seg litt mus. Å oddsen er bra, for kvinner er kåte, å kan ikke skjule det når de er våte.

Så i kveld skal Kåre bade å svømme, før han til slutt lar seg tømme. La oss inderlig håpe, at du finner en tåpe, en billig blondinestrupe, som du i kjeften kan sprute. Livet er til for å leves, din jakt blir ikke forgjeves, det finnes alltid en dott, som vil gi deg deg litt musegodt. Selv i kristenpietistenes rike finnes rette strekninger, også av lengre distanser.

Der finnes mange villige tjei, som skrever vilig hvis du sier hei. De ynker å stønner så høyt de kan, når penis kommer inn i museland. De smører å presser seg mot din stake, å biter seg selv i sin hake? Så hyler de høyt i orgasme fryd, å er glad de endelig har mistet sin dyd. Jeg håper dere karer snart kan forstå At erotiske dikt er vi leie av nå Jeg håper inderlig at dere snart Får det for dere klinkende klart At deres erobringer driter vi i Tenk på det før du starter med mer dikteri! Du er inderlig dårlig i norsk.

Pumaxx - Interesseklubben noterer En postmann var ute i ruten og gikk, da han plutselig et voldsomt trykk i sin penis fikk. Postmannen var nesten ferdig med ruten, hadde god tid og ventet ikke lenge med å dra frem kluten, slik at kluten kunne ta imot det volsomme trykket fra spruten.

Grove dikt wevibe -

Henvendelser om denne tjenesten: Atter inntok gassen lufta, husa råtna ned på tufta. Jeg ser deg ennu, i døren mellom to rom splitter naken i en by jeg ikke husker navnet på. Ei rotte stakk tranten ut, — kva svarten som no var og sjå? Dette innlegget har blitt redigert av Sokkhove: Mange av de prostituerte er utenlandske kvinner.

Folk var lei av møkk og slam, gammal drit og lukt så ram. Så ein dag besøk eg fekk, då dei ville ta ein sjekk. Heradstyret til meg kom, og såg på min berømte vom. Men då eg opna hovudslusa, vart dei alle lett berusa. Då eg sleppte første lørken, small dei alle rett i dørken. Renseverk vart kjøpt på spleis, fordi eg berre sat og feis. Heile renseverket rusta, då eg ut av ræva pusta. Atter inntok gassen lufta, husa råtna ned på tufta. Ned frå lufta stupa svalen, røuken han låg tjukk i dalen.

Måsen slutta brått å fly, landa mjukt i sprut av spy. Gammalhingsten full av brunst, steila i min møkkadunst. Då eg på det meste skræva, revna brått den heile ræva. Ut i lag med møk og drit, flaksa tarmar hit og dit.

Ja, då vart eg lett for bringa, grisen brekte seg i binga. Det vart slutt på alt mitt slit, Møkk og råtten lukt og drit. For då tarmane forsvann, Var eg ingen livleg mann. Midt i dungen vart eg gravlagt, medan ukvemsord vart avsagt. Ja eg var ein kar så stor, fekk ein stein med mange ord. Men han sprakk av diaré, endelig har vi fått fred. Men IsTe'n lurte på; hvor stranda var hen nå?

Så lyste det brunt i det blå! Det var en IsTe! Svar på siterte innlegg       Tøm. Logg inn Trenger du en brukerkonto? Du må nå logge inn med epost. Ta kontakt med support tumedia. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende.

Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Penisen min er stor og fin, å suger du godt kan den bli din. Den har ingen navn, jeg kaller den Kåre, nå ligger han pent nedover låre.

Den har gitt meg glede, den har gjort meg til far, ja han Kåre er vel det beste jeg har. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker.

0 thoughts on “Grove dikt wevibe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *