Erotiske fortellinger g punkt

erotiske fortellinger g punkt

Men hva er det i det hele tatt som skjer og hvordan kan vi med vilje utløse denne reaksjonen? Og jeg anbefaler boka på det varmeste til de av dere som er på leting.

Hovedaktøren er G-punktet , som man på en måte kan si er det kvinnelige prostata. Eller prostata er mannens G-punkt hvis du synes det lyder bedre. Kall det hva du vil! Her finnes i alle fall årsaken til kvinners evne til ejakulasjon. Og disse to stedene i kroppen har mer felles enn man skulle tro.

Blærehalskjertelen, som er et annet navn på prostata, smyger seg kastanjeformet rundt mannens urinrør og produserer noe av innholdet i ejakulasjonsvæsken. Så uten prostata ingen ejakulasjon. Når prostata stimuleres kan det oppstå intense lystfølelser som fører til orgasme. Gammelt nytt for de fleste og en av grunnene til at sextoys som stimulerer prostata er svært populære.

Hos kvinner er det mye på samme måte. Urinrøret er omgitt av kjertler, Skenes- eller parauretale kjertler. Og det er dette området vi kaller G-punktet.

Kanskje ikke så merkelig at man akkurat her har oppdaget prostatalignende vev. Det er først fra 7. Litt forenklet forklart forvandles da klitoris til penishode og skamleppene blir testikler. Og joda, i tilfelle noen har spurt seg selv hvorfor i all verden menn er utstyrt med brystvorter, det er nettopp derfor. I begynnelsen var vi småjenter alle sammen. Men tilbake til G-punktet: Som prostata reagerer også kvinnens kjertler erogent på berøring.

De fylles med væske — det kvinnelige ejakulat. Og som hos menn tømmes ejakulatet via urinrøret. Det betyr imidlertid ikke at det dreier seg om urin! Like lite som menns ejakulat er urin, selv om også det tømmes gjennom urinrøret. Og hvor mye som kommer utskilles er forskjellig fra kvinne til kvinne. Hos noen er det kun noen få milliliter, hos andre en synlig mengde. Og det betyr at du muligens ikke får øye på ejakulatet en gang. Det er imidlertid ikke slik at alle kvinner kan ejakulere — jeg må motsi Deborah Sundahl på akkurat det punktet.

Alle har disse kjertlene, men noen kvinner ejakulerer og andre gjør det ikke! Det er betinget av type stimulering og individuell anatomi. Hos noen kvinner er inngangen til urinrøret sperret under sterk opphisselse, fordi kjønnet sveller. Kjertlenes fuktighet tømmes derfor bakover og inn i urinblæra.

Det kan også skje hos menn. Det kalles da retrograd ejakulasjon. Orgasmen kommer, mens ejakulasjonen uteblir. Mange kvinner føler en sterk trang til å late vannet etter samleie.

Hvis urinen som da kommer er klar og luktfri, kan det dreie seg om kvinnelig ejakulat. I desember ble det offentliggjort en studie, hvor franske vitenskapsmenn la frem teorien om at kvinnelig ejakulat kun består av urin. Beviset for det var data samlet under ultralydundersøkelser av urinblære, og ved biokjemiske analyser. Resultatene tydet på, at det under betegnelsen kvinnelig ejakulasjon egentlig handler om en ufrivillig vannlating med andre ord urin under seksuell aktivitet, selv om det også ble fastslått en minimal andel prostatasekret.

Så en slik vitenskapelig analyse beror på testing av 7 kvinner? Mens resultatet av undersøkelsen sprer usikkerhet blant tusenvis av kvinner. Det var vel ikke så veldig verken vitenskapelig eller pedagogisk? Og jeg merker at jeg hisser meg opp og blir irritert. Hvem var det som plukket ut akkurat de sju kvinnene? Og på hvilket grunnlag? Hva om disse kvinnene har inkontinensproblemer? Eller var de kanskje svært oppskjørtet? Når jeg er oppskjørtet må jeg tisse hele tida. Eller kan noe ha gått helt galt under målingene?

Kanskje forskerne rett og slett har undersøkt væske tappet fra helt feil sted? Det blir ofte misforståelser når menn skal undersøke kvinners seksualitet.

For den er og blir et mysterium. Hvorfor får vi i det hele tatt orgasme? Den er jo helt unødvendig for forplantningen. Finnes den vaginale orgasmen? Hvorfor opplever noen kvinner lystfølelser på livmormunnen? Ofte tenker jeg, at det ikke er viktig for meg å finne ut av slike ting. Jeg og mange kvinner med meg er ikke så opptatt av å vite absolutt alt omkring kvinnelig seksualitet. For hvis alt kan forklares vitenskapelig, hvor blir så penningen og det hemmelighetsfulle av?

Jeg må da heller ikke vite alt om alle ingrediensene når jeg får servert et lekkert restaurantmåltid. Heller ikke hvilken radiokanal kokken lyttet på da han tilberedte det.

Så lenge det smaker er jeg fornøyd! Hvis sex er en nytelse og vi har det godt, hvorfor ikke bare nyte opplevelsen? Det første og kanskje enkleste er at en veltrent pc-muskel er basisen. Du bør også vite hvor G-punktet ditt er, og hvordan du kan stimulere det. Og så er det bare å sette i gang! Stimulér til du merker at orgasmen nærmer seg, og kjønnsområdet sveller opp. Kanskje du føler trang til å late vannet, men det er ikke nødvendig for du husket sikkert å tisse før du satte i gang. Det er mulig at det brer seg en intens lystfølelse nedover beina.

Så trykker du med pc-muskelen på samme måte som når du skal tisse, holder kort igjen og spenner av mens du fortsetter stimuleringen.

Prosedyren gjentas flere ganger. Når G-punktet er sterkt oppsvulmet og du føler deg kåt og tissatrengt, da er tida inne. Ut med fingeren og press så væsken ut slik du gjør når du tisser.

Ikke glem at det som nå kommer ut av kroppen ikke er urin! Det kan kanskje være smart å teste dette på badet først. På huk i badekaret eller i dusjen for eksempel.

Det er vel ikke så hyggelig som i senga, men fjerner eventuelle hemninger angående væsken. Bare for å ha sagt det: Ikke alle kvinner hisses opp av tanken på egen ejakulasjon. Og som før nevnt: Ikke alle kvinner kan squirte. Jeg har snakket med kvinner som kun har opplevd ejakulasjon en eneste gang, og også med kvinner som bare får det til med en spesiell partner. Det er altså helt greit å ikke forsøke, eller rett og slett ikke kunne.

Har du lyst har du lov, men ikke la noen andre legge press på deg! Jeg har testet vibratoren Good Times fra you2toys. Den trenger 2 AA-batterier. Den totale lengden er 21,5 cm, og diameteren er fra 2 til 3,5 cm. Den er laget av ABS. Produktet ser interessant ut, vibratoren er lilla, med smalt skaft og eggformet tupp.

Den ser litt hard ut og jeg er først skeptisk til den lille kanten midt under tuppen. Den er ganske hard og glatt, men den er lett å holde i og veier ikke mye. Lydnivået er nokså høyt, men vibreringen kan også bli ganske kraftig. Den er enkel å håndtere, og bryteren er lett å snu på.

Plasten var ikke så ubehagelig som jeg trodde, og kanten rundt egget kjente jeg ikke mye av. Vibreringen kan virke veldig enkel og mild, men du kan skru opp til intens vibrering,. Det er veldig enkelt å stille inn vibrasjonsstyrken etter eget ønske, for den har ikke faste vibreringsinnstillinger du må velge mellom.

Men den har bare en type vibrasjon. Produktet dufter ikke mye, vibratoren har ingen spesiell duft i det hele tatt. Den holder ut lenge uten problemer. Den er veldig enkel å bruke, skaftet er godt å holde i og vibratorjusteringen er lett å skru på, jeg trenger ikke strekke mye på meg, da skaftet er ganske langt.

Med lube glir den veldig lett mellom kjønnsleppene, jeg kan kjenne litt til kanten der, men ble ikke spesielt sår av den.

Vibratoren er enkel å føre inn vaginalt, men litt skummel å få ut pga. Det føles litt ekkelt å ta den ut igjen når den går helt inn, og det ødelegger litt av inntrykket. Ellers var den veldig morsom å bruke pga vibreringen, og det kjentes veldig godt når jeg ikke puttet den helt inn, så den er et deilig toy til forplay-lek.

I forhold til pris og nytte er prisen ok. Den var ikke så dyr, og den kan kanskje føre til orgasme for de som har lett for å oppnå orgasme. Den lilla spesialvibratoren få 3,5 av 5 hjerter.

Jeg og min samboer har nå testet Orion sin allrounder som er en g-punkt vibrator fra Go Soft. Vibratorer og dildoer kommer i alle former, farger og størrelser. Så mye kommer an på smak og behag, og derfor har vi har valgt å teste dette produktet så objektivt som mulig. I testen har jeg lagt vekt på viktige ting som utseende, brukervennlighet, lyd, pris osv.

Jeg kan begynne med å snakke om utseende. Med blodårer, vakker farge og en meget god lengde og bredde så skaper det en liten virkelighetsfølelse. Ved kåthet eller kraftig stimulering sveller området fort opp og blir som en ru, liten forhøyning som tydelig kan kjennes — g-punktet!

Hvordan finner du g-punktet? Å ligge på ryggen er den mest behagelige, men ikke mest egnede stillingen for kvinner som vil finne g-punktet, for da kreves det ganske lange og sterke fingre og et mykt og utholdende håndledd. Vil du undersøke skjeden med fingrene, så sitt på knærne med rumpa hvilende mot hælene og skyt frem underlivet, slik at skjedeåpningen blir lett tilgjengelig.

Før inn peke- eller langfingeren og la den følge den fremre skjedeveggen fra side til side, samtidig som du masserer lett og forflytter fingeren dypere og dypere inn.

Er ett område spesielt følsomt? Hold fingeren der, bøy den i en «kom hit»-gest og masser kraftig. Varier med å gni opp og ned, fra side til side eller bare trykk kraftig med fingeren.

Hold trykket i sju lange sekunder, slipp trykket og gjenta sju til ti ganger. En første reaksjon kan være at du kjenner deg tissatrengt, noe som er fullstendig normalt på grunn av trykket mot urinrøret.

Denne følelsen forsvinner raskt ved fortsatt stimulering, eller hvis du letter litt på trykket. Sterkt press mot g-punktområdet er avgjørende for nytelsen og orgasmen.

Når du kjenner at du eller elskeren din har funnet frem til det rette punktet; trykk hardere! Det er svært viktig at du lærer deg kunsten å dirigere elskeren riktig, for han kan få det for seg at det gjør vondt når han masserer kraftig.

Ingenting er mer feilaktig; han skal nesten løfte deg med pekefingeren mot kjønnsbenet ditt! Så kan du hviske de forløsende ordene: Rett vinkel viktig Ved håndstimulering: Da får du direkte kontakt med g-punktet. Ovenfra er det kanskje ikke så deilig på grunn av for sterkt press mot skjedeåpningen eller kjønnsleppene. Ligg i stedet ved siden av hverandre, løft benet nærmest ham og vis ham veien bak låret og direkte inn i skjeden.

Hvilke samleiestillinger er best? Test saksestillingen, kvinnen underst med bena over mannens aksler, bakfra eller i ridestilling. Under samleiet er det viktig at mannen varierer sine støt inn i skjeden. Jo mer du trener PC-muskelen, jo større er sjansene for at du skal oppleve både en G-punkts-orgasme og det å ejakulere. Denne muskelen trenes enkelt med "knipeøvelser" eller ved hjelp av vekter eller kuler som fåes kjøpt på apoteket eller i sexbutikker.

De fleste opplever en klitorisorgasme og en orgasme fra G-punktet forskjellig, dette har en helt logisk forklaring. Klitoris er knyttet til pudendal-nerven, G-punktet er knyttet til pelvic-nerven. Disse sender forskjellige impulser til hjernen og dermed oppleves orgasmene forskjellig. De fleste kvinner mener en orgasme som følger pelvic-nervebanen oppleves mer i hele kroppen, enn en orgasme som er forbundet primært med pudendal-nervebanen. Uten at det dermed er sagt at den ene typen er bedre enn den andre - de oppleves bare forskjellig.

Dersom man ikke har lyst, tid eller anledning til å lese store mengder informasjon om G-punktet og hvordan en kvinne kan ejakulere, men bare ønsker å prøve ut på egenhånd, har vi samlet noen enkle tips som gjør jobben lettere.

For å finne G-punktet, ta fingeren cm inn i vagina. Press mot skambeinet med en rytmisk "kom her"-bevegelse. Sikt høyt, om hun ligger på ryggen, befinner G-punktet seg rett opp mot venusberget.

Det finnes en rekke sexleketøy på markedet som er laget spesielt med tanke på G-punktet. Veldig ofte er det en god ide å kombinere stimulering av G-punktet med stimulering av klitoris, enten med et par fingre, eller oralt. Noen syntes stimulering direkte på G-punktet kan bli for intenst. Da kan indirekte stimulering ved å presse nederst på maven, rett over skambeinet være en god løsning, samtidig som man har "noe" i skjeden.

Det er også mulig med indirekte stimulering ved analsex, ved å presse fremover mot navlen.

erotiske fortellinger g punkt

Med lube glir den veldig lett mellom kjønnsleppene, jeg kan kjenne litt til kanten der, men ble ikke spesielt sår av den. Vibratoren er enkel å føre inn vaginalt, men litt skummel å få ut pga. Det føles litt ekkelt å ta den ut igjen når den går helt inn, og det ødelegger litt av inntrykket. Ellers var den veldig morsom å bruke pga vibreringen, og det kjentes veldig godt når jeg ikke puttet den helt inn, så den er et deilig toy til forplay-lek. I forhold til pris og nytte er prisen ok.

Den var ikke så dyr, og den kan kanskje føre til orgasme for de som har lett for å oppnå orgasme. Den lilla spesialvibratoren få 3,5 av 5 hjerter. Jeg og min samboer har nå testet Orion sin allrounder som er en g-punkt vibrator fra Go Soft.

Vibratorer og dildoer kommer i alle former, farger og størrelser. Så mye kommer an på smak og behag, og derfor har vi har valgt å teste dette produktet så objektivt som mulig. I testen har jeg lagt vekt på viktige ting som utseende, brukervennlighet, lyd, pris osv.

Jeg kan begynne med å snakke om utseende. Med blodårer, vakker farge og en meget god lengde og bredde så skaper det en liten virkelighetsfølelse. Det kan selvfølgelig diskuteres at lengden og bredden er mer relatert til pornoindustrien enn mannen i gaten med sine 24,5 cm fra bunn til tupp og omkrets på 4 til 5 cm.

Men føler likevel at det gjenskaper noe ekte. Når du kjenner på produktet føles silikonet glatt og behagelig. Lydnivået på vibratoren er bra. Går an å konsentrere seg på nytelsen uten å bli overdøvet av lyd. Veldig anonym lukt av materialet og produktet, noe som er bra for andre parten som ligger litt nærmere med nesen. Kvaliteten på motoren er tilfredsstillende. Med vibrator i tuppen som er bøyd kommer den godt til i veggen på skjeden. Eller om du ønsker å bruke den som en vibrator på klitoris er den også god der.

Kanskje litt stor til akkurat det bruket men gjør jobben der og. Det er 7 trinn på vibrasjonen hvilket gjør at du kan velge den som du føler har rett tempo for deg, uansett om du velger å bruke den i vaginaen eller på klitorisen. Vi har testet produktet ved noen anledninger og den har prestert bra igjennom hver økt. Batteriet er like bra som i begynnelsen og holdbarheten til produktet har holdt utmerket under litt røff behandling.

Siden den er så glatt i utgangspunktet trenger en ikke så mye glidemiddel for å ta i bruk produktet. Med mindre det er snakk om å bruke det analt. Vi har ikke testet det analt fordi størrelsen ble for stor for henne. Men det er smak og behag, og jeg ser for meg at hvis du er en stor fan av det, så kan dette produktet med litt glidemiddel gjøre susen. Så lenge størrelsen ikke er til hindring. Den er ok når det kommer til rengjøring. Etter vask så vil jeg anbefale å la den ligge og tørke. Vi tørket den med håndduk som gjorde at nupper og støv ble liggende igjen.

Så materialet tiltrekker seg litt etter vask. Men hvis den fikk ligge og tørke var det ikke et problem. For å oppsummere er dette et veldig bra produkt i sin prisklasse.

Alle er forskjellige så en orgasmegaranti vil jeg ikke gi. Men i vårt tilfelle var det et godt verktøy for å oppnå gode orgasmer. Dette er et produkt alle gjerne kan ha liggende til forskjellige anledninger. Vi var begge meget fornøyd etter testene. Hun hadde kun et minus som går på størrelse. Den var litt stor for henne og uten nok opphisselse kunne det være utfordrende.

Men etter at tenningen var i taket gikk det som en lek. Men det er smak og behag. Ellers er det bare et lite trekk angående rengjøring og kronglete når den brukes kun som vibrator på klitoris. Det gjør at vi faller på 4 av 5 hjerter. Et produkt som ikke bør mangle på soverommet. Flere G-punkt vibratorer finner du i nettbutikken!

Det er en Vibrating intimate spreader , med trådløs fjernkontroll. Produktet er en skamleppespreder med vibrerende egg for vagina og g-punktstimuli.

Det ser flott ut og kjennes godt å ta på. De bøyelige skamleppestengene er passe stive slik at de holder skamleppene på plass i ønsket posisjon. Produktet er laget i en lilla innbydende farge og er produsert av ABS-plast. Metalltråden i sprederne er kledd med behagelig silikon.

Det ser ut til å være produsert av et godt kvalitetsmateriale. Batteribeholderen på vibratoregget kan virke som et litt svakt punkt med tanke på at det skal føres inn i vagina og brukes under samleie.

Her burde det vært en bedre tetting etter vår mening. Tiden vil vise om dette er det svakeste leddet. Vibreringen virker som den skal. Kontaktene til batterir virker å være solide og gir god kontakt. Batteriene blir derimot fort varme og må tas ut etter bruk. Det er ingen generende duft på produktet som ellers er lett å bruke, og gir en god visuell effekt. Produktets overflate gjør det enkelt å føre inn i vagina med bruk av glidekrem om hun er litt tørr. Effekten gjør nok til at hun fort kommer i stemning og blir god og våt.

Alt virker som det skal og vi står dermed tilbake med et produkt som holder mål. Det er god underholdningsverdi og spennende for partneren, om det er mann eller kvinne, å se og bruke dette på partneren. Prismessig synes vi denne ligger riktig til ca kr ,-. Hos de fleste kvinner ligger g-punktet to til fem centimeter inne i skjeden, på den fremre veggen som vender mot magen.

Der, dypt inne i vevet mellom skjeden og urinrøret, ofte rett bak kjønnsbenet, kan du finne det aller deiligste indre lystpunktet. Kan ligge lenger opp, lenger ned, litt til siden Det sitter ikke alltid rett opp, men kan like gjerne befinne seg én til to centimeter til høyre eller venstre langs veggene i skjeden. Det kan også ligge nærmere skjedeåpningen eller motsatt — lenger bort og dypere inn i skjeden ned mot livmorhalsen.

Derfor er det viktig at du selv undersøker hvert eneste område i skjeden grundig med fingrene. G-punktområdet er fullt av blodkar, nervetråder og kjertler, de såkalte bartolinske gangene som tilsvarer mannens prostatakjertel og som ved kraftig massasje kan slippe ifra seg en klar væske, et fenomen som kalles kvinnelig ejakulasjon eller fonteneorgasme.

Hele denne myke vevsonen er svært følsom på grunn av det store antallet nervetråder og fordi forgreninger fra klitoris går igjennom området og omslutter skjeden.

Mange kvinner snakker også om det som sin «indre klitoris». Ved kåthet eller kraftig stimulering sveller området fort opp og blir som en ru, liten forhøyning som tydelig kan kjennes — g-punktet! Hvordan finner du g-punktet? Å ligge på ryggen er den mest behagelige, men ikke mest egnede stillingen for kvinner som vil finne g-punktet, for da kreves det ganske lange og sterke fingre og et mykt og utholdende håndledd. Vil du undersøke skjeden med fingrene, så sitt på knærne med rumpa hvilende mot hælene og skyt frem underlivet, slik at skjedeåpningen blir lett tilgjengelig.

Før inn peke- eller langfingeren og la den følge den fremre skjedeveggen fra side til side, samtidig som du masserer lett og forflytter fingeren dypere og dypere inn. Er ett område spesielt følsomt?

Hold fingeren der, bøy den i en «kom hit»-gest og masser kraftig. Varier med å gni opp og ned, fra side til side eller bare trykk kraftig med fingeren. Hold trykket i sju lange sekunder, slipp trykket og gjenta sju til ti ganger. En første reaksjon kan være at du kjenner deg tissatrengt, noe som er fullstendig normalt på grunn av trykket mot urinrøret. Denne følelsen forsvinner raskt ved fortsatt stimulering, eller hvis du letter litt på trykket.

Sterkt press mot g-punktområdet er avgjørende for nytelsen og orgasmen. Når du kjenner at du eller elskeren din har funnet frem til det rette punktet; trykk hardere! Det er svært viktig at du lærer deg kunsten å dirigere elskeren riktig, for han kan få det for seg at det gjør vondt når han masserer kraftig. Like lite som menns ejakulat er urin, selv om også det tømmes gjennom urinrøret. Og hvor mye som kommer utskilles er forskjellig fra kvinne til kvinne.

Hos noen er det kun noen få milliliter, hos andre en synlig mengde. Og det betyr at du muligens ikke får øye på ejakulatet en gang. Det er imidlertid ikke slik at alle kvinner kan ejakulere — jeg må motsi Deborah Sundahl på akkurat det punktet. Alle har disse kjertlene, men noen kvinner ejakulerer og andre gjør det ikke! Det er betinget av type stimulering og individuell anatomi. Hos noen kvinner er inngangen til urinrøret sperret under sterk opphisselse, fordi kjønnet sveller.

Kjertlenes fuktighet tømmes derfor bakover og inn i urinblæra. Det kan også skje hos menn. Det kalles da retrograd ejakulasjon. Orgasmen kommer, mens ejakulasjonen uteblir. Mange kvinner føler en sterk trang til å late vannet etter samleie. Hvis urinen som da kommer er klar og luktfri, kan det dreie seg om kvinnelig ejakulat.

I desember ble det offentliggjort en studie, hvor franske vitenskapsmenn la frem teorien om at kvinnelig ejakulat kun består av urin. Beviset for det var data samlet under ultralydundersøkelser av urinblære, og ved biokjemiske analyser. Resultatene tydet på, at det under betegnelsen kvinnelig ejakulasjon egentlig handler om en ufrivillig vannlating med andre ord urin under seksuell aktivitet, selv om det også ble fastslått en minimal andel prostatasekret.

Så en slik vitenskapelig analyse beror på testing av 7 kvinner? Mens resultatet av undersøkelsen sprer usikkerhet blant tusenvis av kvinner. Det var vel ikke så veldig verken vitenskapelig eller pedagogisk? Og jeg merker at jeg hisser meg opp og blir irritert. Hvem var det som plukket ut akkurat de sju kvinnene? Og på hvilket grunnlag? Hva om disse kvinnene har inkontinensproblemer? Eller var de kanskje svært oppskjørtet? Når jeg er oppskjørtet må jeg tisse hele tida. Eller kan noe ha gått helt galt under målingene?

Kanskje forskerne rett og slett har undersøkt væske tappet fra helt feil sted? Det blir ofte misforståelser når menn skal undersøke kvinners seksualitet. For den er og blir et mysterium. Hvorfor får vi i det hele tatt orgasme? Den er jo helt unødvendig for forplantningen. Finnes den vaginale orgasmen? Hvorfor opplever noen kvinner lystfølelser på livmormunnen? Ofte tenker jeg, at det ikke er viktig for meg å finne ut av slike ting. Jeg og mange kvinner med meg er ikke så opptatt av å vite absolutt alt omkring kvinnelig seksualitet.

For hvis alt kan forklares vitenskapelig, hvor blir så penningen og det hemmelighetsfulle av? Jeg må da heller ikke vite alt om alle ingrediensene når jeg får servert et lekkert restaurantmåltid. Heller ikke hvilken radiokanal kokken lyttet på da han tilberedte det.

Så lenge det smaker er jeg fornøyd! Hvis sex er en nytelse og vi har det godt, hvorfor ikke bare nyte opplevelsen? Det første og kanskje enkleste er at en veltrent pc-muskel er basisen. Du bør også vite hvor G-punktet ditt er, og hvordan du kan stimulere det.

Og så er det bare å sette i gang! Stimulér til du merker at orgasmen nærmer seg, og kjønnsområdet sveller opp. Kanskje du føler trang til å late vannet, men det er ikke nødvendig for du husket sikkert å tisse før du satte i gang.

Det er mulig at det brer seg en intens lystfølelse nedover beina. Så trykker du med pc-muskelen på samme måte som når du skal tisse, holder kort igjen og spenner av mens du fortsetter stimuleringen.

Prosedyren gjentas flere ganger. Når G-punktet er sterkt oppsvulmet og du føler deg kåt og tissatrengt, da er tida inne. Ut med fingeren og press så væsken ut slik du gjør når du tisser. Ikke glem at det som nå kommer ut av kroppen ikke er urin! Det kan kanskje være smart å teste dette på badet først. På huk i badekaret eller i dusjen for eksempel. Det er vel ikke så hyggelig som i senga, men fjerner eventuelle hemninger angående væsken. Bare for å ha sagt det: Ikke alle kvinner hisses opp av tanken på egen ejakulasjon.

Og som før nevnt: Ikke alle kvinner kan squirte. Jeg har snakket med kvinner som kun har opplevd ejakulasjon en eneste gang, og også med kvinner som bare får det til med en spesiell partner. Det er altså helt greit å ikke forsøke, eller rett og slett ikke kunne. Har du lyst har du lov, men ikke la noen andre legge press på deg! Jeg har testet vibratoren Good Times fra you2toys. Den trenger 2 AA-batterier. Den totale lengden er 21,5 cm, og diameteren er fra 2 til 3,5 cm.

Den er laget av ABS. Produktet ser interessant ut, vibratoren er lilla, med smalt skaft og eggformet tupp. Den ser litt hard ut og jeg er først skeptisk til den lille kanten midt under tuppen.

Den er ganske hard og glatt, men den er lett å holde i og veier ikke mye. Lydnivået er nokså høyt, men vibreringen kan også bli ganske kraftig. Den er enkel å håndtere, og bryteren er lett å snu på. Plasten var ikke så ubehagelig som jeg trodde, og kanten rundt egget kjente jeg ikke mye av.

Vibreringen kan virke veldig enkel og mild, men du kan skru opp til intens vibrering,. Det er veldig enkelt å stille inn vibrasjonsstyrken etter eget ønske, for den har ikke faste vibreringsinnstillinger du må velge mellom.

Men den har bare en type vibrasjon. Produktet dufter ikke mye, vibratoren har ingen spesiell duft i det hele tatt. Den holder ut lenge uten problemer.

Den er veldig enkel å bruke, skaftet er godt å holde i og vibratorjusteringen er lett å skru på, jeg trenger ikke strekke mye på meg, da skaftet er ganske langt. Med lube glir den veldig lett mellom kjønnsleppene, jeg kan kjenne litt til kanten der, men ble ikke spesielt sår av den. Vibratoren er enkel å føre inn vaginalt, men litt skummel å få ut pga. Det føles litt ekkelt å ta den ut igjen når den går helt inn, og det ødelegger litt av inntrykket.

Ellers var den veldig morsom å bruke pga vibreringen, og det kjentes veldig godt når jeg ikke puttet den helt inn, så den er et deilig toy til forplay-lek. I forhold til pris og nytte er prisen ok. Den var ikke så dyr, og den kan kanskje føre til orgasme for de som har lett for å oppnå orgasme. Den lilla spesialvibratoren få 3,5 av 5 hjerter.

Jeg og min samboer har nå testet Orion sin allrounder som er en g-punkt vibrator fra Go Soft. Vibratorer og dildoer kommer i alle former, farger og størrelser. Så mye kommer an på smak og behag, og derfor har vi har valgt å teste dette produktet så objektivt som mulig. I testen har jeg lagt vekt på viktige ting som utseende, brukervennlighet, lyd, pris osv.

Jeg kan begynne med å snakke om utseende. Med blodårer, vakker farge og en meget god lengde og bredde så skaper det en liten virkelighetsfølelse. Det kan selvfølgelig diskuteres at lengden og bredden er mer relatert til pornoindustrien enn mannen i gaten med sine 24,5 cm fra bunn til tupp og omkrets på 4 til 5 cm. Men føler likevel at det gjenskaper noe ekte.

Når du kjenner på produktet føles silikonet glatt og behagelig. Lydnivået på vibratoren er bra. Går an å konsentrere seg på nytelsen uten å bli overdøvet av lyd.

Veldig anonym lukt av materialet og produktet, noe som er bra for andre parten som ligger litt nærmere med nesen. Kvaliteten på motoren er tilfredsstillende. Med vibrator i tuppen som er bøyd kommer den godt til i veggen på skjeden. Eller om du ønsker å bruke den som en vibrator på klitoris er den også god der. Kanskje litt stor til akkurat det bruket men gjør jobben der og. Det er 7 trinn på vibrasjonen hvilket gjør at du kan velge den som du føler har rett tempo for deg, uansett om du velger å bruke den i vaginaen eller på klitorisen.

Vi har testet produktet ved noen anledninger og den har prestert bra igjennom hver økt. Batteriet er like bra som i begynnelsen og holdbarheten til produktet har holdt utmerket under litt røff behandling. Siden den er så glatt i utgangspunktet trenger en ikke så mye glidemiddel for å ta i bruk produktet. Med mindre det er snakk om å bruke det analt.

Vi har ikke testet det analt fordi størrelsen ble for stor for henne. Men det er smak og behag, og jeg ser for meg at hvis du er en stor fan av det, så kan dette produktet med litt glidemiddel gjøre susen.

Så lenge størrelsen ikke er til hindring. Den er ok når det kommer til rengjøring. Etter vask så vil jeg anbefale å la den ligge og tørke. Vi tørket den med håndduk som gjorde at nupper og støv ble liggende igjen. Så materialet tiltrekker seg litt etter vask. Men hvis den fikk ligge og tørke var det ikke et problem. For å oppsummere er dette et veldig bra produkt i sin prisklasse.

0 thoughts on “Erotiske fortellinger g punkt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *