Trang fitte damer som puler

trang fitte damer som puler

Det er ikke morsomt å bli lagt på rygg for så ikke kjenne noen ting der nede, eller å bli tatt litt for hardt av mister biiig. Han har kanskje masse selvtillit i pikken, men det gjør ikke jentene så veldig mye godt. Spesiellt fordi de da kun konser på kuken, og ikke alltid på alt det andre de kan finne på i senga, om de bare bruker fantasien. Har man stor pikk så er man visst automatisk en brautende drittsekk som bare pumper på og tenker sin egen nytelse. Tro det eller ei, men hele selvfølelsen vår er faktisk ikke plassert under beltestedet.

Nei, seffern så generaliserer jeg ekstremt her. Men det er en liten trend det der Så skal jeg godta dit ekspertkommentatorutsagn. Neh, men sammen med noen venninner har vi analysert partnere litt, og har funnet ut at det er ille med gutter som ikke kan annet enn å penetrere, og jo større redskapen er kombinert med lavere alder , jo mindre villige har de vært til annet enn akkurat penetrering.

The size of the mans penis, or his young age? I rest my case. Men de eldre mennene er ikke unntatt.. Men med økende alder øker jo også sjansene for at de har fått vite ett og annet..

Heldigvis for min egen del gidder jeg ikke å fake en orgasme. Hjelper lite å jukke på som en anna vettskremt kanin da.. Jeg har derfor fått stempelet som umulig.

Gutter som er villige til å høre etter når jeg sier "Nei", "der", "sånn", "ja", eller spør om noe spesiellt, og de kan svare konkret på hva de vil, ikke bare "gjør som du selv synes" når jeg faktisk spør. Det må litt generalisering til innimellom. Damene kan lære seg å bruke musklene, lite vi kan gjøre I farten glemte jeg helt at ikke alle forstår ting like godt Jeg har hatt sex med det er diskutabelt forsåvidt med en jente som var så trang at jeg etter lang tid fikk hodet inn i noen sekunder før smertene ble for meget for henne.

Det var med andre ord merkbart at hun var for trang. Samtidig har jeg fistet en jente for så å ha sex med henne etterpå og det fungerte utmerket.

Hun er ikke "vid" som mange kaller det, snarere helt normal. Med andre ord, for mitt vedkommende er det uproblematisk å komme selv om vagina ikke sitter som et fingerbøll på kuken.

En skulle jo tro at etter å ha fistet ei jente så må hun jo være utrooolig vid, hvertfall umiddelbart etterpå.. Men det er vel bare snakk om å bruke musklene? Og selve opplevelsen er vel for mannen så opphissende at det å få en orgasme inne i jenta etterpå er en eneste stor bonus ;-. Trang er jo vel og bra det. Men er hun trang, og du ligger med henne tilstrekkelig mange ganger, så vier hun seg fort ut. De fleste lærer fort uansett Sex er ikke vanskelig.

I tried being normal once Worst two minutes of my life! Men har pult en "godt" innkjørt dame, og det var sex fra en annen verden den stunden det varte. Hun var eldre enn meg. Har etter dette fått en dragning mot eldre damer Selvom en "ren" jente som ikke har ligget her og der selfølgerlig er så flott osv, ihvertfall i fantasien, men jeg tror det er en ide det bare er å forkaste som tull helt ærlig. Det er viktig å ikke rakke ned på jenter bare fordi de har hatt sex opp igjennom med ulike menn.

Opp Rapporter 12 logaritmemannen logaritmemannen Bruker. Trangt som et helvete. Selv om hun var klissvåt tok det meg 15 minutter å trenge meg inn i henne, uten at hun fikk for vondt. Og når jeg først var inne, så var det så trangt at det var vanskelig å kjenne penis.

Alt i alt, ikke å anbefale. Er du muslim kan du bli selvmordsbomber, komme til Nirvana og få pule 21 jomfruer. Vil du ofre livet og ta sjansen, eller foretrekker du du å finne jomfruer her?

Fordelen for oss andre er kanskje at der er få som ennå er jomfruer når de drar til Nirvana og at der ikke er flere kvinner enn menn, følgelig blir det veldig få menn som  kan nytte seg av disse godene.

Skal du fordele de 21 over evigheten blir det ikke særlig ofte du på prøve jomfrupuling der likevel. I snitt får vi andre pule en jomfru hver. Jeg har pult noen få av dem, og må nok ellers konkludere at det er bedre å få pule, enn å få pule jomfruer.

Forskjellen er ikke så stor! Det viktigste er å få være deilig mot damene hva enten de er jomfruer eller ei! Jeg må si det er vakkert. Det er kvalmt og se hvllke meninger dere gir uttrykk for, Klapp igjen og hold dere for dere selv. Du bare kanskje ta ditt eget råd i så fall?

Eller er du forvirret rundt meningen med å ha et diskusjonsforum? Fortell heller hva du synes. Personlig synes jeg det er interessant å se at hos mange sitter respekten for kvinner langt inne, og hadde de vokst opp i en litt annen kultur tror jeg de hadde drevet med voldtektsleken også. I drink and I know things. Du ble med for et kvarter siden og det er det første svaret ditt. Jorden er ikke flat. Månelandingen er ikke forfalsket.

Opp Rapporter 20 heartlife heartlife Bruker. Jeg husker hvor vondt det var i starten da jeg hadde sex. Det var heeeelt jævlig vondt Jeg begynte å se på de som hadde født barn og tenkte.. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Fire teknologiområder Norge vil satse på Digi. Farlig avfall i Dalen gruver ville komme i direkte kontakt med grunnvann og sjø Tu. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Hvordan kjennes det å pule ei jomfru? Startet av AnonymDiskusjon , Side 1 av 2 1 2 Neste. AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.

Har ingen erfaring med jomfruer å snakke om selv, med mindre man regner med hun ene som jeg med vilje snakket meg unna å ha sex med når jeg oppdaget at hun var jomfru hun ville at det skulle være med en 'spesiell' person, og jeg var ikke nok følelsesmessig involvert til at jeg trodde det var en god idé. Det er en sannsynlighet for at du ikke engang får inn penisen selv med glidemiddel. Any problem solved is a new problem made. Hvordan ellers skulle vi menn fått sex???

Hvis alle damer var jomfruer Stirrer du lenge nok ned i avgrunnen, stirrer avgrunnen ned i deg. Mye bedre å ha sex med en som har erfaring.

trang fitte damer som puler

Trang fitte damer som puler -

Har ingen erfaring med jomfruer å snakke om gutt søker gutt vagina kuler, med mindre man regner med hun ene som jeg med vilje snakket meg unna å ha sex med når jeg oppdaget at hun var jomfru hun ville at det skulle være med en 'spesiell' person, og jeg var ikke nok følelsesmessig involvert til at jeg trodde det var en god idé. Personlig synes jeg det er interessant å se at hos mange sitter respekten for kvinner langt inne, og hadde de vokst opp i en litt annen kultur tror jeg de hadde drevet med voldtektsleken også. Men med økende alder øker jo også sjansene for at de har fått vite ett og annet. De kan gjerne  Partner er for trang nedentil - tips for å bedre dette. Det gir i alle fall ingen logisk mening. Opp Rapporter 12 logaritmemannen logaritmemannen Bruker. Er det helt umulig å komme inni jenta dersom dere har sex med en som er mindre trang eller? Jeg likte det heller ikke pga. Jojo, fysisk er det fortsatt bedre når det er trangt. Register a new account. Gjennom et 32 årig langt liv har jeg hørt og opplevd litt av motifproject. Guest Gjest   0 0. Posted August 26,

0 thoughts on “Trang fitte damer som puler”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *