Wetsex fitte slikking

wetsex fitte slikking

Share this post Link to post Share on other sites. Du mener wet, som i dusjen? Som i å like å bli tisset på Praktiserer ikke wetsex , men vet man kan få kjøpt latexlaken.

Posted March 30, Som oftest på badet, men også utendørs når omstendighetene tillater det. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Sign in Already have an account? Sign In Sign Up. Important Information Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Er sånn passelig sex-fiksert ellers.

Nå prøver jeg ut mye mer på egenhånd, og har så lyst å dele det med mannen min, men tør liksom ikke å ta det helt opp. For tiden tenker og fantaserer jeg mye om wet-sex. Synes historien til Hi var kjempefin, og skulle nok ønske litt at det var meg Jeg fantaserer om at jeg er glattbarbert og myk. Mannen min har jobbet sent, og jeg har lagt meg og sovnet. Jeg våkner av den varme kroppen hans inntil min, men gir ham bare døsig et kyss.

Han fortsetter med de fantastisk myke leppene sine nedover kroppen min. Og sleiker meg varmt og mykt rundt og over brystene. Så snur han kroppen min så jeg ligger på siden og stryker meg over hoftene og rompen. Jeg drømmer om at han skal snu meg helt over og kysse meg akkurat der rompesprekken begynner og la tungen skli ytterst mellom rumpeballene - opp og ned langs sprekken. Jeg kjenner at jeg er våt, kåt og klar. Han løfter enden min og finner brystene mine med hendene.

Mens han gnir og stryker på de slikker han meg nedentil. Det er så varmt og godt, tungen hans er så myk og god, og så kommer dråpene. Vi sier ingenting, men han slikker mer intenst og stønner. Jeg stønner også og slipper enda mer ut, det er så varmt og vått. Etter litt snur løfter han meg ennå mer og den harde kuken hans sklir inn i meg. Jeg sprer bena så godt jeg kan og han gynger over meg til han spruter.

Da trekker han seg ut og lar det strømme utover ryggen min. Skjønner godt at du har lyst til det for det er ubeskrivelig deilig! Og jeg trur nok kanskje han hadde likt det for veldig mange menn liker det der faktisk Neste gang han kommenterer hvor våt du er eller no, kan du jo svare "Hehe, jeg kan bli myyyyye våtere", mens du ser på han med de kåteste øynene og den tyngste pusten.

Hvis han reagerer negativt kan du jo bare bortforklare med at du leste på nettet at det var så mange som tente på squirting, så du tenkte at dere kunne prøve på det, så trenger han aldri å få vite at du hadde lyst til å utover han, men vi kan fortsette å dele fantasiene våre her. Jeg har nesten litt lyst til at han skal komme å ta meg fersken her jeg, foran pcen Jeg sitter nå med et teppe rundt skuldrene, bh og en tynn g-string som allerede har blitt litt fuktig. Jeg har ikke vært slem pike og tisset enda, men jeg blir så kåt når jeg leser at du har lyst til å tisse utover mannen din!

Du kunne godt fått lov til å tisse utover meg! Jeg hadde virkelig nyti og sett de deilige barberte leppene dine som ulserte og jeg så at magen din strammet seg fordi du ville så gjerne presse ut noen dråper så jeg skulle få se. Jeg skulle fingret deg og slikket deg og sugd klitten din i det du lot det renne, sånn at du ikke hadde fått stoppet det uansett hvor mye du ville!

Men jeg trur ikke du hadde ønsket det,. Du skulle fått se at jeg spredte leppene med fingrene og at det piplet ut noen få dråper. Dersom du hadde tent på dette skulle du fått lov å styrt megde og tempo Nå var jeg akkurat litt slem pike Jeg slapp ut en, bare èn dråpe, men jeg merker at jg MÅ få ut mer! Sitter å skjelver nå, mens jeg planlegger å hente meg et noe til underlag og legge i senga, sånn at det er klart for et lite "uhell".

Så skal jeg ta på meg en rød joggebukse utenfor en hvit hotpants-truse, legge meg ned å begynne å fingre meg selv Jeg skal ligge å presse meg på magen, mens jeg kjenner klitt-stimulatoren presser på G, noe som gjør at jeg må enda mer tisse Så skal jeg slippe ut et par dråper til og gni det utover sånn at jeg blir klissvåt! Så skal jeg presse og gni frem til jeg kjenner at jeg er så nære så NÆRE!! Da skal jeg slippe alt ut og bare la det sprute1 Jeg gleder meg til å kjenne trykket mot fingrene og den deilige varmen strålen og til å se den store våte flekken mellom beina på joggebuksa etterpå.

Og da skal jeg tenke på at det var DU som fikk meg så kåt! Jeg syns du er skikkelig slem pike som tisser på deg. Hadde du tisset når jeg var der, hadde jeg riset rumpen din Du er så søt HI!

Jeg må smile litt av din naive fortellerstil, det er alltid like underholdende å gå inn på denne tråden! Fantastisk at du har funnet noe som er så bra for deg, men er det slik at "vanlig" sex ikke duger lenger?

Jeg tenner ikke på urin. Forstår ikke når du skriver om den store våte flekken som noe opphissende. Store våte flekker minner meg om små barn som tisser seg ut, og det er ikke mye moro akkurat!

Er det din oppfatning at menn liker dette? Kjempefint for deg at din mann er med på det! En annen ting jeg ikke skjønte Når vi jenter er opphisset kommer det væske fra skjeden. Dette viser at vi er kåte, ikke sant. Urin er jo ikke noe tegn på opphisselse? Dette skjønte jeg ikke, sorry. Fint om du kan forklare. Jeg skjønner det heller ikke. Er man slem pike hvis man tisser på seg? Kanksje noe som henger igjen fra barndommen. Da lukter det svært lite av urinen. Det er jo også en fordel å vaske etter seg Snakka m en venninne som også hadde prøvd og hun sa at det var ekkelt pga av den sterke urin lukten og at det var helt gult osv..

Litt ekkelt det, ja.. Prøver å få samboern min til å skjønne at jeg vil at han skal tisse på meg, men jeg syns fortsatt det er litt flaut! Var ikke så gammel, midten av tjueårene. Hadde vært ute på byen og truffet en noe eldre dame som ble med meg hjem. Etter en helt ordinær omgang i senga ble vi sittende i stua og prate om forskjellige ting vi hadde opplevd innen sex. Til slutt spurte jeg om hun hadde noen opplevelser litt utenom det vanlige.

Og det hadde hun. Hadde vært sammen med en amerikaner i sin yngre år. Han hadde uten forvarsel, mens han tok henne bakfra, trukket seg ut og tisset rett i fitta og rumpa hennes. Hun var ikke forbredt på det, men likte følelsen med en gang. Og før hun hadde helt skjønt hva som skjedde kom hun i en kraftig orgasme. Så kikket hun, smilende, opp på meg og spurte om jeg hadde lyst til å prøve Tanken hadde ikke streifet meg en gang.

Men hva gjør man ikke for kjekke damer: Så svaret mitt var at, ja, jeg kan prøve, men er ikke sikker på om jeg får det til. Hun la seg ned på gulvet, spredte beina og begynte å kose med seg selv. Så ba hun meg om å stille meg mellom beina hennes å tisse på kjønnet hennes når hun nærmet seg orgasme. Jeg gikk ned på kne, krøp inn mellom beina hennes, tok kjønnet mitt i handa og ventet Helt til jeg møtte en som ville at jeg skulle tisse på ham og vrengte rævhølet mot meg for at jeg skulle ta han i rompa med strap-on.

Ikke prøvd, men kunne faktisk tenkt meg å prøve! Men går ikke bort til hvem som helst og spør om dette  Så det har blitt med fantasien hittil Er i et SM-forhold, og en av "greine" vi har oss i mellom er at jeg må ta imot pisset hans. Innimellom må jeg også svelge. Det smaker best hvis man har drukket mye vann på forhånd, så urinen ikke smaker så stramt, og gitt det så er det bare deilig: You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Wetsex, hvor vanlig er det? Sign in to follow this    Followers 3.

Wetsex, hvor vanlig er det? Ja, én gang, tisset på noen. Nei, har ikke noe spesielt forhold til det. Folk må få drive med det de ønsker, "har du lyst har du lov". Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Rainstorm   Report post  ·  1. Posted September 1, Share this post Link to post Share on other sites. Cowboy Lotte   Report post  ·  2. Guest makar   0 0. Report post  ·  3.

Posted September 2, Guest Raindrops   0 0. Report post  ·  4. Report post  ·  5. AnonymBruker   Report post  ·  6. Uredd   Report post  ·  7. Posted September 3, Report post  ·  8. Posted September 4, Report post  ·  9.

wetsex fitte slikking Kan liksom ikke tisse i senga Nå er vel dette en av de få tabubelagte fetisjene igjen, men det er nok mange fler som tenner på dette enn man skulle tro. Men om noen menn med store peniser tenner spesielt på dette, så må han gjerne få komme å leke med meg Er det reka som smaker fitte, eller er det fitta som smaker reke? Jeg har sitti å småfingra meg litt innimellom mens jeg har skrevet dette og det har blitt en liten våt flekk på utsia trusa Men håper beskrivelsen i alle fall er riktig.

Wetsex fitte slikking -

Det er uansett ikke noe for meg, og jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å prøve det. Urin er jo ikke noe tegn på opphisselse? Jeg stopper et lite øyeblikk, men har i grunnen ikke lyst til å slippe henne opp. Jeg gikk ned på kne, krøp inn mellom beina hennes, tok kjønnet mitt i handa og ventet

Det var bare et par hundre meter igjen til leiligheten vår så vi fortet oss litt. Rett foran inngangsdøren stilte jeg meg med bena i kryss og tenkte at nå får jeg finne ut om han liker dette eller ikke. Jeg var superkåt, småfull og lot det stå til. Tisset der jeg sto i trange lyse jeans og kjente hvordan det ble vått og varmt nedover lårene.

Han reagerte som i mine heteste drømmer med å holde tett rundt meg og klemme meg inntil seg. Jeg kjente at han var kjempestiv og han kysset meg og sa han aldri hadde opplevd noe mer sexy noen gang. Når vi kom inn gikk vi rett på badet der han vrengte av meg klærne og slikket meg som jeg aldri hadde opplevd før. Til slutt knullet vi som gale og dusjet sammen før vi gikk til sengs. Morgenen etter hadde vi deilig sex og delte sexfantasier vi hadde mens vi la planer for vårt neste våte eventyr.

Vi har vært sammen i en evighet nå, men wetsex utgjør fremdeles en stor del av vårt rimelig aktive sexliv. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 3. Dere som praktiserer wet sex. Anonym bruker   posts. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker.

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Nå skal jeg fortelle deg en ting: Hva slags såpe bruker den fitta du skal slikke?

Det beste er såpe uten parfyne i. For det vil si da får du den fittesmaken som skal være den fra den fitta som du skal slikke litt. Med andre ord; Ingen fitter smaker det samme.

Har du prøvd Wet sex? Det smaker fitte det, gutten min! Er du heldig smaker det ikke en dritt.. Men er a urenslig og trist så Fitte smaker aldri dritt, eller reker, fisk, lutefisk, eller noe annet fra havet. Kom deg ned mellom stortærne hennes, and knock your self out. Finn deg ei asiatisk ei så smaker det som regel veldig bra. Er det reka som smaker fitte, eller er det fitta som smaker reke?

Slikk på en litt halvråtten sei. Den lukten minner mest synes nå jeg. Om du fjerner et par ribbebein så kan du utføre oralsex på deg selv.

0 thoughts on “Wetsex fitte slikking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *