Syden sex noveller om sex

syden sex noveller om sex

Hun fikk naturlig nok være med siden de fleste hadde møtt henne fra før i diverse sammenhenger. Praten gikk lett utover kvelden, og da det ble tid for å danse, hadde jeg og "Beate" det utrolig morsomt med å danse tett inntil hverandre,tøyse,kysse hverandre lekent på halsen,og sende flørtende og ertende blikk til guttene som sto rundt.

Jeg og Beate har alltid hatt env eldig åpen,leken og flørtete kontakt, så dette passet oss midt i blinken! Etterhvert som kvelden gikk ble det tid for å reise hjem. Vi bestilte taxi og reise til hotellet vi skulle overnatte denne natten. Pratet,tulla og lo hele veien til hotellet, og da vi kom opp på rommet tok vi ettpar glass vin for å avslutte kvelden.

Beate kom tilfeldigvis borti rumpa mi da jeg snudde meg vi satt begge i bare undertøy og teppe og sa med litt spøk i stemmen at hun alltid har syns jeg har hatt en fin kropp. Jeg måtte bare si det samme tilbake til henne,og tullet litt med at jeg ville dødd for å hatt brystene hennes. Brått la hun min ene hånd på sitt bryst, under BHen. Vi fniste og tulla der vi satt, og jeg kjente jeg ble helt varm inni meg.

Noe skjedde som jeg ikke helt hadde forventen. Automatisk begynte jeg å masere brystene hennes forsiktig. Hun så meg i øynene å lente seg bakover. Pulsen min slo i hundre og jeg ante egentlig ikke hva vi holdt på med, bare at vi begge nøyt det til det fulle! Kysset henne ømt på munnen mens jeg plasserte en hånd over trusen hennes.

Jeg masserte klitorisen hennes, samtidig som jeg hadde to fingre rolig inn og ut av henne i et sakte men bestemt tempo. Det tok ikke lange tiden før det gikk for henne,og hun kunne fortelle meg at det var noe av det beste hun hadde opplevd. Hun gjore det samme tilbake på meg, og jeg kan ikke engang beskrive hvordan det føltes, helt fantastisk. Vi har kost oss mye siden den gang, og selvom jeg med hånden på hjertet kan si at jeg ikke er lesbisk, så er det ingenting som tirrer meg mer en skikkelig heftig jente sex.

Tror vel ikke dette er noe vi menn kvalitet. Jeg har patetisk nok lest min del av ViMenns erotiske noveller, og jo, jeg synes dette var som å lese det. Det jeg husker best, må være før vi fikk ungene.

Var på bytur en sommerdag sørpå da vi bodde der. Jeg hadde på meg et stort, vidt skjørt og avslørte for gubben ganske tidlig at jeg ikke hadde truse på. Måtte bare stålsette meg i det vi kom inn døra hjemme, for da hadde herremannen gått rundt og tenkt på sexi nesten 2,5 time Første gang jeg fikk oralsex.

Selv om det er 20 år siden snart, så husker jeg ennå følelsen. Det var definitivt min opplevelse med fysioterapeuten min, eller opplevelsene kan man vel si.

Det var ei spesiell spenning mellom oss fra første time. Jeg ble så kåt når han tok på meg og trykte meg inntil seg så jeg fikk kjenne hvor stiv han var. Hver gang masserte han meg i lysken og så på meg med de blikkene. Ble så kåt at jeg bare lå og pustet tungt og vred meg omtrent.

Klarte ikke å slutte å gå til han for jeg ble avhengig av dette. Dro rett hjem og onanerte lenge etter hver behandling. Det hele endte med at han siste timen begynte å massere musa utenpå trusa.

Så dro han trusa ned og stakk to fingre inni meg og masserte g-punktet mitt. Så sa han ta på deg selv og jeg masserte klitten min mens han dro ned buksa si og runket bare noen sekunder før han sprutet utover låret mitt mens jeg kom samtidig. Da måtte vi innse at jeg ikke kunne fortsette der lenger. Nei, dette er ikke hentet fra aktuell rapport eller noe annet blad selv om det høres sånn ut. Begjæret var til å ta og føle på og når jeg skriver dette tar jeg fyr..

Da jeg sov i samme seng som kjæresten min og kompisen hans etter en fuktig kveld på byen , og kompisen fingret meg når kjæresten sov ved siden av Maaange år siden. Mitt fadderbarn var skikkelig HOT og det tok ikke lang tid før vi virkelig fant tonen med klining på enhver fest osv. På tur hjem fra byen kl 03 tok lysten overhånd og vi fant oss ei flytebrygge midt i Nidelva, like mellom gamle og nye bybrua. Ah, studentlivet var saker, og jeg må vel si at jeg utnytta min fadderposisjon til det ytterste: Det er sexen jeg har hatt med elskeren min.

Hun hadde åpen rygg, en rygg som jeg må si er svært vakker, med v-form ned til den hjerteformede baken. De danset tett, Daves hånd gled umerkelig ned mot baken til min kone, min kone danset som før. Begge hendene til Dave la seg på rumpen til min kone, de var så svære at de formelig dekket den helt. Min kone danset med lukkede øyne, leppene gled såvidt opp, hun hadde en lett rødfarve i kinnene.

Jeg tittet bort på Alex og Marthe. Marthe hadde en hånd mot en svulmende jeansfront. Hun klemte og kjælte. Alex hadde en hånd på baken hennes. Den andre klemte puppene hennes. Jeg stod som hypnotisert bak døren. Jeg var temmelig kåt selv, mens en del av meg skrek i protest. Dave klemte baken til min kone nå, lot en hånd følge rumpesprekken. Jeg så at hun pustet raskere, hun førte hånden mot en voksende bul i buksene til Dave.

Hånden var forsvinnende liten mot negeren. Min kone så nesten litt skremt ut, men de andre smilte bare oppmunrende til henne. Hun satte seg midt på sengen. Marthe satt seg mot henne, kysset henne på munnen, lot de myke damehendene kjærtegne ryggen hennes. Dave og Alex satte seg på hver sin side av henne. De kneppet opp buksene, lot stakene komme ut. Jeg har hørt at negre har store staker, det stemte selvsagt. Daves pikk var tykk og lang, helt sortglinsende, med et lysere pikkhode. Den strittet stolt opp.

De førte hver en av min kones hender til stakene sine. Fascinert så jeg hvordan min kones hvite, lille hånd ikke nådde rundt den digre negerpikken. Hun klemte til så mennene stønnet.

Marthe kjælte med puppene hennes, løftet dem ut av BHen. Slikket dem og klemte dem. De la min kone ned på sengen Mennene dro av henne skjørtet og trusen. De satt på hver sin side av henne. Alex tok fram en flaske, massasjeolje, sprutet olje på lårene, på kjønnet, magen, puppene. Mennene knadde og klemte på hvert sitt lår. Marthe kysset henne, masserte puppene. Min kone glinset av oljen. Dave masserte henne på innsiden av låret, lot den digre hånden gli helt opp til kjønnet og ned igjen.

Holdt hånden mor kjønnet hennes, lot fingertuppene gli langs kjønnsleppene, masserte klitoris. Min kone var nå lite villig til å ligge stille. Hun stønnet og vred seg. Negeren stakk et par fingertupper oppover kjønnet hennes, det glinset vått da han trakk dem ut igjen. De rullet henne over på magen.

Begge kjælte med baken hennes, Dave masserte klitoris mens Alex lot en oljeglinsende hånd kjærtegne rumpesprekken. Han masserte rundt rumpehullet hennes, lot fingrene gli langs rumpesprekken.

Stakk prøvende en finger inn. Marthe klemte puppene hennes. Dave lot fingrene gli inn i kjønnet hennes. Hun var blussende, vill og bestemt. Jeg vil ha den svarte, digre staken din for meg selv nå! Hun kommanderte Dave til å ligge på rygg. Marthe og Alex rettet lattermildt oppmerksomheten mot hverandre. Hun satte seg på Alex, kysset ham mens hun strakte hånden bak og grep staken hans.

Hun løftet baken, lot pikkhodet gli fram og tilbake langs kjønnet. Hun senket seg prøvende, ynket seg litt og løftet seg opp. Pikken glinset av saftene hennes. Den var pulserende, sort og diger. Jeg stod og så min kones perfekte, melkehvite rumpe ri den lange negerpikken rytmisk og kraftfullt.

Hun stønnet høyt hver gang hun senket seg helt ned. Hun snudde seg rundt og stakk baken i været. Det var et spesielt syn å se den digre negeren ta kona mi bakfra, han var trolig dobbelt så stor som henne.

De digre hendene vekslet mellom å kna puppene hennes rytmisk og å klemme henne på hoftene. Hun var trolig på nippet av orgasme. Ansiktet var nesten dyrisk vilt og hun formelig blusset.

Hun sto fremdeles på alle fire med rumpa i været. Hun la seg med ansiktet under kjønnet til min kone, dro henne ned mot seg, begynte å slikke og suge lett på klitoris. Alex snek seg inn bakfra, lot den stive italienerpikken sin pulsere mot korsryggen og rumpesprekken til min kone. Han tok olje på hendene, gned pikken med den så den glinset, lot pikken leke med rumpesprekken til min kone, opp mot korsryggen.

I mellomtiden hadde Dave manøvrert fjeset ned til Marthes kjønn, han slikket henne og knadde puppene hennes. Det så ut til at han hadde en veltrent tunge også, for Marthe slet litt med å konsentrere seg om min kones klitoris.

Alex ble stadig frekkere, lot pikken søke litt lenger ned, mot rumpehullet til kona mi. Så skjøv han staken sin prøvende inn, forsiktig. Min kone rykket til, anspent, men slappet av etter noen sekunder. Alex lot pikken gli lenger og lenger inn, mens Marthe slikket hardere og mer målbevisst.

Det varte og varte, virket som en evighet med nytelse. Alex må ha blitt overstimulert av min kones orgasmesammentrekninger, for han trakk pikken ut og sprutet melkehvit sæd på rumpen og ryggen hennes.

Marthe ålte seg bakover og konsentrerte seg om Daves hardtarbeidende tunge. Etter kort tid var det hennes tur til å rope ut i et kraftig klimaks. Først grep hun oljeflasken, sprutet ut olje på pikken til Dave og tok et fast tak i den med begge hender. Hun klemte hardt til, lot begge hender gli fast opp og ned på negerstaken som glinset av olje.

Daves pikk svulmet opp igjen og ble knallhard, lang og tykk. Daves pikk var så svær at hun nøyde seg med å suge pikkhodet mens hun fortsatte å klemme og dra. Dave begynte å stønne, pikken svulmet opp til enorm størrelse.

Hun stilte seg på alle fire, opp med rumpa og svai i ryggen. Dave stilte seg bak hennes løftede bakende, lot den svulmende svarte negerpikken gli inn i det lyserøde kjønnet.

Han duvet og jukket, stønnet stadig kraftigere, lot de svære hendene ligge på hoftene hennes mens han klemte hoftene og rumpa hennes hardt. Dave støtte dypere og hardere mot rumpa hennes, dyrisk nå. Nå var han ikke styrbar lenger. Han presset seg helt inn i min kone med et grynt, jeg kunne se at det rykket i roten av staken hans, som var helt begravd i kjønnet hennes.

Han presset hoftene hardt mot rumpa hennes, mens han brølte ut i orgasme. Jeg kunne se hvordan ballene og roten av stakens hans trakk seg rytmisk sammen. Det hadde aldri skjedd med oss at hun kunne komme bare ved å bli pult av staken min. Jeg følte sjalusien bruse. Jeg ville ikke se mer, jeg var fra meg av kåthet, men også bunnløst opprørt. Som jeg var inne på i starten, min kone er altså angivelig på ferie med Marthe. Jeg studerte DVDen nøye.

Glemte jeg å si at kvinnen i filmen var min kone? Etter pulingen kom hun mot kameraet, så rett inn i linsen. Denne filmen er spilt inn i Roma, du ville vel likt å bli med hit, men som du kanskje forstår, har jeg det greit som jeg har det. Jeg bør vel takke deg, men vi er opptatte med andre ting her. Min beste sexnovelle kan du finne i denne tråden. Jeg hadde havnet på byen med gode venninner. Som vanlig dro vi til stam-utestedet og ble etterhevrt i full party-form.

Litt full, fnisete og veldig seksuellt ladede. Det var utrolig mange flotte menn der. Vi danset masse og gjorde oss så deilige vi kunne for å gjøre inntrykk på alle mennene som stod rundt dansegulvet. Jeg kysset feler av venninnene der ute på dansegulvet. Først lett på munnen og så etterhvert med tunge. Det var deilig pirrende. Jeg kjente hvordan jeg tente på de kåte blikkene vi fikk og jentenes bryster mot mine. I utgangspunktet skulle vi dusje en og en.

Men alle ble med på badet for å holde hverandre med selskap. Hege skulle dusje først. Da hun kledde av seg la jeg merke til en glattbarbert fitte med en stor klitoris og store fitelepper som stakk ut av resten av musa hennes.

Jeg kjente hvordan det begynte å dunke inne i fitta mi av synet. Jeg hadde sett mye på jente-jenteporno på nettet og syntes fitter var fint. Hege krevet opp i badekaret stort hjørnekar og satte på hånddusjen.

Hun begynte å såpe seg inn etter å ha justert vannet passe varmt. Marte og jeg skålte og satte oss nakne på kanten av den store baderomsinnredningen med vask. Hege dusjet henne med strålen på dusjen, brystene, maven, halsen og tilslutt fitta. Hun tok seg god tid med dusjen her. En hånd stillte litt på massasje-strålen og hun lot vannet treffe klitten til Marte i noen sekunder.

Marte rykket til og lukket øynene i nytelse. Så tok Hege en god sprut barberskum i den ene hånden. Hun masserte det inn i området rundt og over fitteleppene til Marte. Forsiktig begynte Hege å barbere fitta til Marte. HUn tok seg god tid og masserte skummet godt inn. Litt brydd la jeg tommelen rett ovenfor klitten ti Marte og dro den lett oppover.

Den var stiv og erigert. Marte Stønnet og akte seg enda litt lenger ut på kanten av badekaret. Hun var tydelig kåt nå. Pusten til Hege gikk tyngere og brystene hennes knoppet seg. Hun gjorde seg ferdig rundt fittehullet til Marte og sa "sånn, nå skal du få kjenne hvor deilig fitta blir". Hege brukte strålen mellom sine egne ben. HUn skøt underlivet frem og satte den harde strålen mot klitten sin. Hege satte seg på kne i badekaret og lot tunga gli ovr magen til Marte og ned mot den bankende fitta.

Jeg ble sittende måpende og kår ved siden av. At det kunne være så opphissende å se ei jenta bli slikket.

Mellom beina til Hege så jeg den deilige oppsvulmede store klitten og fitteleppene som hang ned rundt den. Den fikk meg til å tenke på en deilig liten pikk. Hun svarte på min berøring meg å spre beina enda mer, så jeg skulle komme til den deilige fitta hennes.

Jeg begynte å gni hånda over klitten og leppene. Tok klitten hennes mellom tommel og pekefinger og runket den før jeg masserte hele fitta igjen med hånden. Jeg kjente klitten hennes vokse enda mer inne i munen. Den var stor og hard. Så tok hun mot til se og så Hege rett i øynene.. Hege lot seg ikke be to ganger. Marte satte seg på kanten med skrevende ben.

Hege plasserte seg mellom dem o dro venusberget oppover så fitta hennes pekte rett mot Martes. Klitorisen hennes sto rett ut some erigert liten pikk. Fitteleppene var hovne og stove og omsluttet klitten hennes. Det begynte å rykke i kroppen til Hege. Dirty-praten til Marte dyttet henne over kanten til orgasme. Hun rykket til, skøt underlivet frem og knidde klitten i orgasmekramper mot klitten til Marte. Jeg var ikke tung å be.

Satt meg ved siden av henne på kanten og lot henne ta på meg. Hun begynte å massere og slikke brystene mine. Samtidig lot hun hånden massere klitten min og fitteleppene. Det var sinnsykt deilig. Samtidig kjente jeg at jeg også ville knulles, med at jeg ville ha noe i fitta, noe større enn klitten til Hege.

Hege gliste og skrevet ut av badekaret og bort i skapet. Hun fant fram en deilig dildo med kukhode i begge ender. Den var deilig tykk og ruglete. Marte ba meg stå.

Hun satte seg mellom beina mine og fylte munnen sin med fitta mi. Hun sugde klitten og fitteleppene til det svartnet for meg. Tok kliten min i munnen og lot tunga massrer den ti den ble knallhard. Hege ba meg legge meg på en hådkle på gulvet.

Heg la meg på ryggen og hun oppå meg. Jeg kjente klitten hennes mellom fitteleppene mine og lote henne få plass. Med rullened hofter knullet hun meg. Fitta mi brant mot klitten og fitteleppene hennes. Så kjente jeg noe trykke mot fittehullet. Det var Marte som hadde lurt hånda si mellom beina ¨våre og ville være med å knulle. Hun satte gummikuken mott hullet mitt og presset den inn. Forsiktig jukket hun den inn i meg og begynte å pule meg med den.

Samtidig kjente jeg hvordan klitten til Hege hadde vokst seg stor igjen. Det var like før jeg kom. Pikken i fittehullet og klitten til Hege mot min drev meg mot mitt livs orgasme.

Marte la seg ivrig med fitta mot min, sånn at den andre enden av kuken la seg mot fittehullet hennes. Tilslutt var vi begge fulle av pikk og lå fitte mot fitte på gulvet. Hege la seg på maven foran fittene våre og byttet på å suge og slikke klittene våre.

Vi jukket mot hverandre. Kuken pumpet inn og ut av fittene. Tilslutt var orgasmen der. Akkurat i det Hege la den deilige tunga si over klitten min igjen kom orgasmen. Jeg hylte og ristet. Sjokkbølger av nytelse gikk igjennom kuken og inn i fitta til Marte. HUn trykket seg inntil min stive klitt og fikk orgasme hun også. Vi ristet og fniste av krampene. Det ble ikke siste gang vi hadde nachspiel alene bare vi tre.

Jeg drøyer lenge utover dagen før jeg gjør noe med det. Nyter å kjenne hvor svulmende og våt musa mi er. Jeg bestemmer meg for å ta et bad. Setter på krana og lae det deilige, varme vannet fylle badekaret. Jeg legger begge beina opp på kanten av badekaret og lar strålen fra krana treffe fitta Jeg beveger underlivet rytmisk mot strålen. Kjenner den slikke toppen av klitten så den står opp som en topp, bankende hard og utrolig følsom.

Jeg spenner musklene og løfter underlivet nærmere vannstrålen. Kjenner hvordan fitta strammer seg Jeg henter den og oljer den inn med massasjeolje.

Gnir den over fitteleppene og klitten. Den er deilig ruglete og stor. Jeg klarer nesten ikke å vente, vil så gjerne knulle den. Jeg fester den på siden av badekaret og snur meg rundt på alle fire. Gnir meg imot den, lar den ruglete overflaten kjærtegne fittelepperk klitoris, rumpehull Jeg kjenner fitta er klar. Den har smakt den deilige kuken før. Jeg er plaskvåt og åpen.

Jeg lar den gli ut av meg et sekund Knuller pikken få fort jeg klarer mens vannet kiler klitorisen min og fitteleppene som jukker og suger rundt kuken. Jeg kjenner orgasmen først nede i ryggen Kuken sitter som i en skrustikke inne i musa, jeg kramper og kjenner at jeg spruter fittesaft rundt kuken. Jeg fortsetter å knuller gummipikken mens sprutorgasmen smører den så den glir enda lettere.

Etter å ha knullet den til krampene mine gir seg vasker jeg pikken godt. Etterpå såper jeg inn fitta og kjenner hvor åpen den er etter å ha knullet kjempekuken. Jeg kjenner meg klar for en omgang til etter å ha slappet av litt og bestemmer meg for å olje inn pikken på nytt.

Denne gangen fester jeg den under krana og lar vannet treffe klitten mens jeg har musa full av deilig kuk. Vi var nyskjerrige på gutter og sex, men ingen oss hadde fått gleden av å oppleve et samleie enda.

Jeg spurte hvordan det føltes å ha en gutt inne i seg og om det var vondt og flaut" På fem sekunder kjente jeg at jeg ble våt. Pusten min gikk tyngere og det kilte av kåtskap i klitorisen. Hun slikket øreflippet min og stønnet Hun pustet tungt og fortsatte jukkingen samtidig som hun spurte "synes du det er flaut om jeg fingerpuler deg?

Hun lurte en hånd imellom fittene våre og begynte først å onanere seg selv. Jeg hørte smattelyder nede fra fitta hennes og oppfattet at hun var like plaskvåt som meg.

Så la hun to fingre mot det dyvåte hullet mit. Tommelen hennes masserte klitten min som var full av fittesaft fra begge to. Samtidig smøg hun to fingre inn i musa mi. Hun kysset meg på munnen, klinte med en råskap som var det deiligste jeg har erfart.

Samtidig kjente jeg finrene hennes jege fortere og fortere inn ut ut av meg. Hun konsentrerte tommelen på toppen av klitten min nå. Fingrene hennes jukket dypt inne i fitta I det jeg spente meg i orgasme kjente jeg klitten hennes bli steinhard mot det plaskvåte låret mitt. Kunne ikke røre meg.. Kunne ikke si noe.. Jeg hadde brukt unskyldningen igjen!

Det er ikke til å tro.. Jeg hadde latet som om jeg sovna BARE for å slippe å ha sex med samboeren! Assa, ikke misforstå meg! Han pusha meg jo nesten ut av senga!

Det er ikke noe sexy med det akkurat.. Han bevegde litt på seg.. Han strakte armen ned på brytset mitt.. Jeg begynte å svette.. Han nærmet seg med hånda.. Han stakk den inni toppen og kjente på brystvorta mi! Herregud, han tenkte å ha sex med meg når jeg sov?! Jeg måtte gjøre noe.. Jeg begynte å bevege litt på meg.. Tre av ti mener forbruket daglig er mer enn seks halvlitere eller ei flaske vin når man er på tur i utlandet. Med for mye alkohol eller andre rusmidler innabords er det lettere å kaste seg på flørtebølgen, du mister kontrollen, og grensene for hva du blir med på blir skjøvet på.

Tilfeldig sex er ikke alltid bare moro - og heller ikke alltid glemt uka etter. Flere ungdommer smittes av klamydia eller andre seksuelt overførbare infeksjoner. Uønsket graviditet forekommer også. Mange angrer etterpå, og noen har fått krenket egne grenser eller krenket andres når det ble sex under- eller etter festen, slik at sex kan bli en vanskelig ting videre i livet. Hvis du har hatt ubeskyttet sex på ferie, er det risiko for at du også kan ha fått med deg en kjønnssykdom på kjøpet - hvis du ikke brukte kondom.

Klamydia er den vanligste infeksjonen å få, men også herpes, kjønnsvorter, mycoplasma genitalis, gonore og hiv kan det være fare for å bli smittet av ved tilfeldig sex. De fleste seksuelt overførbare infeksjonene kan du sjekke deg for og få et sikkert resultat når det har gått to uker siden samleiet.

Noen kan du ikke få sjekket ut før du eventuelt får utbrudd for eksempel herpes og kjønnsvorter. Hiv, hepatitt B og C, samt syfilis kan du via en blodprøve få sjekket et fra 3 — 6 måneder etter samleiet. Les mer om seksuelt overførbare infeksjoner her. Om du er redd for å ha blitt gravid, kan du ta en graviditetstest ca. Les mer om graviditet her. Har du blitt dopet ned og misbrukt seksuelt, opplevd å bli voldtatt eller andre krenkelser, er det flere steder du kan søke hjelp når du kommer hjem.

Fastlegen din, helsesøster ved ungdomshelsestasjonen eller legevakter kan være første stedet du henvender deg. Om du trenger mer oppfølging, vil du få hjelp til å bli henvist videre til riktig instans. Det er viktig at du ikke blir gående med din opplevelse og dine tanker uten å få hjelp til å bearbeide dem. Noen råd om hvordan du kan få en best mulig ferieopplevelse som du senere kan tenke tilbake på som et godt minne:. I media er det stadig advarsler til ungdom og sydenferier.

Og historier om ungdom som angrer etter sydenferier. Var dette til hjelp? Ja Nei Gå til forsiden Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen, og de fleste som er smittet, merker det ikke.

syden sex noveller om sex

: Syden sex noveller om sex

Naken norsk dame eskorte i fredrikstad 768
Somali sex video strapon sex 257
Lene alexandra øien nakenbilder oslo escort Homo porno penis lengde

Syden sex noveller om sex -

Nora så på den fremmede og rørte hans bankende kuk. Endelig kom dagen da hun på formiddagen ringte hjem og lurte på om vi skulle ta han med hjem den dagen.

Det eneste hun nå hadde på seg var et miniskjørt. Skulle Line dømme etter følelsen hun hadde på huden sin, så brukte ikke Anne noen truse i dag. Tanken gjorde henne om mulig ennå mer opphisset, og hun måtte igjen se på Anne - beundre henne. Hun skjønte godt hvorfor de fleste mennene hjemme i Norge følte seg seksuelt tiltrukket av henne. Hun var rett og slett nydelig!

Line rullet seg rundt, slik at hun fikk Anne under seg. Leppene lukket seg om en stiv brystvorte, sugde lett først, men snart litt hardere. To fingre på den ene hånda tok den andre brystvorten mellom seg og rullet den, tvinnet den, akkurat slik hun gjorde med seg selv når hun koste seg hjemme.

Hun visste at Anne ville like det, at hun ville kjenne små sammentrekninger i underlivet. Små stønn fra leppene hennes avslørte at Line hadde rett. Det ville kanskje ikke bli så vanskelig å elske med en annen kvinne? Med litt fantasi og god kjennskap til hva man selv synes er godt var Line overbevist om at de kom til å ha det ubeskrivelig godt sammen. Godt hjulpet av Anne kjente Line at kjolen hennes gled nedover lårene.

Hun løftet på beina sine, slik at Anne kunne befri henne for plagget. Nå var altså bare blondetrusene igjen, en g-streng som lå godt mellom rumpeballene hennes. Anne sin langfinger gled langsetter strengen, raspet henne lett i rumpehuden. Line kjente at hun fikk gåsehud over hele kroppen sin. Det var en ubeskrivelig nytelse, og nytelsen ble slett ikke mindre av at Anne lekte med neglen sin utenpå lukkemuskelen hennes, akkurat under strengen.

G-strengen gikk snart samme vei som kjolen - ned på gulvet. Etter kort tid var Anne like naken som henne. Line bare måtte trekke seg litt tilbake i sengen og beundre synet. Nok en gang gikk tankene til norske menn. Så lot hun ansiktet sitt senke seg ned mot Annes deilige mage.

Hun kysset Anne over hele magen, lot tunga leke litt med navlen, før den begynte sin ferd, sakte ned mot det helt glattbarberte kjønnet. Akkurat der hårkantentidligere hadde vært presset tunga litt ekstra ned. Den traff et godt punkt, like over kanten på skambeinet. Anne klynket og trakk Line over seg, slik at hun fikk kjønnet hennes rett over ansiktet, og et kne på hver side av hodet.

Hun bet Line forsiktig i huden på låret. Line grøsset av nytelse. Så tok lysten fullstendig overhånd, og helt synkront lot kvinnene forsiktig tunga si skille den andres kjønnslepper.

Like synkront stønnet de, både av den andres tunge og av den skjønne smaken fra den andre. Det kom et stønn fra en tredje person også. Line løftet hodet og så David sitte borte i en stol, også han helt naken nå, og helt tydelig opphisset. Han hadde de helt glemt bort i farta. Line dukket ned mellom Annes lår gjen, samtidig som en pekefinger vinket David bort til senga.

Lines tunge traff Annes klitoris veldig mykt, halvsekundet før Annes tunge traff hennes egen klitoris. De skalv av opphisselse. Line strakte hånda ut, fikk tak i et meget stivt lem og begynte sakte å dra forhuden fram og tilbake. Det var glatt og vått, og Line følte en uimotståelig trang til å kjenne det inne i seg. Hun slapp taket , fortsatte å slikke Anne, og pekte bak seg.

David tok hintet og gikk stille bak henne. Han lot sitt lem rotere litt helt ytterst i åpningen hennes. Line viftet utålmodig med baken, ville kjenne ham inne i seg nå, med en gang!

Han gled ulidelig sakte inn i henne, akkurat samtidig som Anne lot leppene sine omslutte koseknappen, og suge litt til. Line våknet med et rykk. Hun så seg forfjamset rundt, og oppdaget til sin store sorg at hun var hjemme i sin egen stue. Hun hadde altså drømtdet hele. Hun hørte iherdig banking på det store panoramavinduet sitt. Hun så ut, og så de nærmeste naboene sine der ute. En blond kvinne i tjueåra, gyllenblondt hår, til forveksling lik en hun nettopp hadde hatt i drømmene sine.

Samboeren hennes var ganske spinkel, og griserosa i huden. Line erindret at de skulle på to ukers ferie til Rhodos. De måtte være kommet hjem i dag! Line reiste seg opp, og først da ble hun oppmerksom på at hun hadde hatt hånden sin godt plantet på innsiden av trusa. Hun rødmet litt, men lot den ligge der.

Med en gang Line åpnet døren sa den unge kvinnen "unnskyld at vi er så freidige, men vi kunne ikke unngå å se deg der du lå. Vi ville nok aldri sagt dette, hadde det ikke vært for at vi så hva du holdt på med. Faktum er at vi har tenkt på deg mens vi har vært på ferie, fantasert om hvordan det ville være å ha en deilig, het trekant med deg. Håper ikke du syns vi går altfor langt nå? Line svarte ikke, og ofret heller ikke vanndammene som ble på gulvet rundt de to regnvåte naboene en eneste tanke.

Hun bare skjøv de to utålmodig mot soverommet. Den var sexy, den og. Bare at han mannen skulle vært en helt annen type. Jeg likte beskrivelsen av maten, ble sulten, hehe. Og så likte jeg beskrivelsen av hvordan de to jentene koste med hverandre på Og så likte jeg at hun var søvnig og kåt på slutten og at hun fikk et tilbud om trekant av naboene!!

Hvorfor har ikke jeg slike naboer??? Sånne naboer burde man absolutt hatt, ja! Jeg har dem heller ikke Om ikke du er naboen min da, Lonestar? Er det da du som stjæler de sorte blondetrusene mine fra klessnora?? Det visste jeg ikke! Men der er veeeldig sexy, da! Det er jo en grunn til at jeg forsyner meg så villig vekk Men du må ikke røpe slike ting offentlig, vet du.. De er ikke så bra, de jentene. Sarpsborg 08 - Stabæk:. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Tora Bakke Håndlykken Politisk redaktør: Etterhvert så jeg sa også at hun skulle få lov å kline med ham også, så mye som hun orket.

Vi koste oss mye med den fantasien, og denne så langt fremmede mannen var med oss i sexen og fantasien rett som det var. Han skulle være pen, jovial, jordnær men leken, og ikke minst, jeg skulle også like ham som person. Dette var viktig for meg siden jeg nå skulle slippe denne fremmede inn hos oss, og ikke minst, han skulle ha sex med min kjære.

Derfor var det viktig for oss å ta oss god tid. Vi begynte først å lete via internett og diverse nettsteder. Jeg skal love deg at det var mange interesserte, men du verden så mange frosker. Noen så ikke ut i måneskinn, mens andre som såg bra ut, var skikkelig teite. Det var ikke så lett å finne noen som vi trodde.

Tilfeldigvis så hadde hun via jobben sin blitt kjent med en kar som hun pratet mye med. Han var visst en hyggelig kar, omtrent på vår alder, rundt Hun fortalte at de to hadde funnet tonen, og de hadde visst pratet litt om sex også. Ikke noe mellom dem, men generelt om sex.

Hun innrømte ovenfor meg at tanken på at han kunne være en kandidat hadde streifet henne. Men hun var usikker, spesielt på om han i det hele. Jeg sa da at hun fikk bare fiske litt, og gjerne flørte litt også, for å se hvordan han reagerte på det.

Mann som han var, så tok det ikke lang tid før hun en dag kom hjem og fortalte at det to hadde pratet om sex, hvor hun da hadde spurt ham ut om trekant og div. Han hadde da fortalt at han aldri hadde prøvd noe sånt før, men at han ofte hadde tenkt tanken på det å være to menn og en jente.

Hun hadde da, kamuflert som en fleip, spurt ham om han ville være med henne og meg. Han hadde da flirt litt rødmende og svart at det hadde kanskje ikke vært så ille. Dette ga oss blod på tann og hun fikk ordre fra meg om å legge alle kluter til og flørte ham i senk.

De påfølgende dagene gikk jeg rundt med en herlig følelse i magen, vel vitende om at de to mest sannsynlig flørtet masse på jobb. Følelsen var nok en blanding av litt sjalusi og masse kåthet, en herlig blanding. Endelig kom dagen da hun på formiddagen ringte hjem og lurte på om vi skulle ta han med hjem den dagen. Han skulle egentlig ha reist hjem fra jobb til en annen del av landet, men fordi reisebyrået hadde rotet til billettene hans så skulle han ikke dra før neste dag.

Hun hadde da allerede fortalt ham at hun mente det hun sa om å være med på trekant, og han hadde reagert sporty og sagt at det hadde han lyst til.

Han var bare veldig spent på meg, siden vi aldri hadde møttes. Jeg var også like spent på ham, men siden jeg likte alt hun hadde fortalt om ham så var jeg sikkert å at jeg ville like ham. Kvelden kom, og bilen hennes kom svingende inn på tunet. Ut kom hun og en høy blond kar. De kom begge inn ganske leende og smilende, og jeg gikk bort og ga henne en velkomstklem, samtidig med at jeg håndhilste på ham. Jeg likte ham fra første øyeblikk, og praten gikk løst om alt mulig.

Mens vi pratet så spiste vi en lett middag og drakk litt vin, så vi skulle komme litt i stemning. Det tok ikke lang tid før vi kom inn på sex og hva vi hadde i planer for. Vi fant fort ut at det ikke var noe å vente på, så mens hun tok en kjapp dusj så satt vi og pratet litt.

Det tok ikke mange minuttene før hun var tilbake i en morgenkåpe, med et lurt med rødmende smil ba oss komme på soverommet. Han var litt nølende å kle av seg, men klærne hans falt fort når jeg bare lot alt falle. Der sto vi to nakne menn forran henne.

Hun var nydelig som alltid, langbeint og slank med en utrolig sexy kropp. Hennes blonde hår skinte i den dempede belysningen, og både jeg og ham smilte og la oss på hver vår side og begynte å stryke og kose med henne.

Det var utrolig pirrende å se ham, en fremmed, stryke på henne, og se at han hadde lyst på henne. Deilig var det også å se henne kåt av settingen, to sultne menn som lengtet etter henne. Vi begynte å kjæle med henne, og det tok ikke lang tid før fingrene våre fant både brystene hennes og musa. Hun nøt det hele og stønnet lavt mens øynene hennes var vidåpne og fulgte med. Jeg ba han om å smake på musen hennes, og han var ikke sen å la seg be. Tungen hans streifet forsiktig museleppene hennes og hun formelig skjøt kjønnet opp mot munnen hans.

Tungen hans finner nå veien inn mellom leppene og treffer klitorisen hennes. Hun stivner til og stønner mer som et dypt sukk av lengsel. Jeg nyter synet av de to, hun nyter, og han smaker. Imens kjæler jeg med brystene hennes og stryker henne i ansiktet og håret, hviskrer og spør om hun har det bra.

Et høyt hviskrende ja kommer fra henne. Underlivet hennes jukker forsiktig opp mot munnen hans for hver gang tungen borer seg inn mellom leppene og treffer clitten. Jeg glir nedover og lurer en finger forsiktig inn i henne, fingrer henne i takt med de to. Sånn nyter hun ham en liten stund. Så ber hun ham om å legge seg på rygg, og skrevet over ham, bøyer seg frem og kysser ham, og jeg ser tungene deres leke med hverandre.

Jeg kjenner et herlig stikk i magen, og der og da skjønner jeg at min fantasi har vært ekte hele tiden, at jeg virkelig kom til å like fantasien satt ut i virkelighet. De råkliner nå, og jeg ser den stive pikken hans danse mellom beina hennes, lett streifende musa hennes. Hun glir så nedover kroppen hans og tar pikken hans sultent i munnen, lar hele lengden gli inn.

Han stønner og lukker øynene, mens jeg bivåner og nyter synet av de to. Men nå vil jeg og være med, så jeg stiller meg bak henne og lar en finger gli inn i hennes søkk våte mus. Hun skyter baken mot meg, snur seg og smiler til meg med et lurt smil, før hun snur seg og tar pikken hans i munnen igjen. Jeg fingrer henne heftig bakfra, etter hvert med tre fingre i henne. Jeg er nå så kåt av å se de to sammen at jeg kjører pikken min i henne bakfra, lar den gli helt inn og presser og holder den dypt i henne.

Hun stønner av nytelse, og fortsetter å suge ham mens jeg støter inn i henne i rolig tempo. Pikken min er allerede på bristepunktet så jeg må holde igjen for ikke å sprute med en gang. Sånn holder vi på en liten stund, inntil hun snur seg og sier at nå vil hun kjenne ham inni seg.

Hun er søkkvåt og ham glir helt til bunns i henne med en gang. Hun begynner å ri ham samtidig som de to kliner, mens jeg legger meg litt tilbake og bivåner det opphissende synet av de to. Det lar seg vanskelig forklare hvor opphissende det er å se henne slippe seg helt løs og nyte ham, nyte det forbudte det er å ha sex med en annen enn sin egen kjæreste.

Synet av pikken hans som forsvinner inni henne gjør meg ør av kåthet, samtidig som jeg kjenner den søte følelsen av sunn sjalusi som blander seg med kåtheten.

De bytter nå stilling og hun legger seg på rygg mens han er kjapp med å legge seg mellom beina hennes og styre kuken på plass. Han er nå skikkelig tent, og begynner å kjøre kuken i henne heftigere og heftigere. Hun stønner og vrir seg i nytelse, og innimellom så forsøker hun å fange blikket mitt og smile til meg. Jeg legger meg ved siden av henne og kjærtegner magen og brystene hennes mens han knuller henne heftig.

Jeg lar en hånd gli ned mellom beina hennes og fingrene finner fort clitten, og begynner å kose med den. Hun stønner nå høyere og hun jukker nå heftig imot både hånden min og støtene hans. Han ser litt undrende på meg, men smilet mitt lar ham skjønne at han kan bare kjøre på.

Han smiler og øker nå intensiteten. En av mine mest intense fantasier rundt det å la en annen knulle henne, var fantasien om at han spruter inni henne. Synet av de to som er i ferd med å komme samtidig er nesten uvirkelig. Idet han utbryter at nå kommer han, så stivner kroppen til kjæresten min til, og underlivene deres jukker og støter intenst sammen. Tanken på at han nå sender ladninger av sperm dypt inni henne, er intens og pirrende. Orgasmen deres varer og varer, inntil han synker sammen over henne, og de begge hiver etter pusten.

Hun titter nå på meg, litt spørrende, som om hun lurer på om jeg fortsatt synes at dette var en god ide. Jeg smiler varmt til henne, før jeg ber ham slippe meg til. Han trekker seg ut, og rett før jeg lar pikken min gli inni hennes fullsprutede mus, ser jeg spruten hans flomme ut av henne.

Jeg glir dypt inni henne og kjenner at jeg selv er rett rundt hjørnet………. For noen utrolig bra skrevet noveller! Gir alle sammen 6'er jeg. Den siste novellen der var veldig pirrende, så pirrende at jeg måtte onanere. Kjekt å høre at min opplevelse kan pirre andre. Dere kan bare tenke dere hvor pirrende det var for meg Når jeg kom til din 69'er sin fortelling.

Så om du vil vite det, så gikk jeg på rommet med pc'en min, kledde av meg å hadde en deilig kåt stund sammen din historie. Den siste her, hadde mye fine detaljer. Fikk kuken min til å ville ut av buksen. Så dette føltes litt rart. Hun hadde nesten slått det i fra seg da hun sto der i butikken i kassa køen, med den nye dongeribuksen hun hadde plukket ut.

Buksen var hun i alle fall fornøyd med. Den passet henne som støpt. Kanskje litt trang og dyr. Men det var ikke så farlig. Hun så opp på høyhusene mens hun gikk oppover gaten, i det fine været.

Vinden kom bakfra så det lange sorte håret flagret lett i ansiktet hennes. Hun slo det fra seg. Hun hadde jo sett henne på web-cam, og snakket sammen sikkert titalls ganger. Hvordan dette møtet hadde kommet på banen vet hun ikke helt. Men det ble avtalt og bestemt bare fira dager før hun nå sto der ved ytterdøren hvor navnet hennes var skrevet.

Alt hun hadde gjort var og kjøpe tre flasker hvitvin, Australsk GTR. De fikk hun jo bruk for selv om dette ikke var noe. Hun følte seg litt skuffet av tanken på at dette kunne være en tabbe. Therese pekte på veggen hvor det hang jakker fra før. Ida smilte og nikket. Tok av seg jakken og skoene, og rettett seg opp, så på Therese. Therese gikk og hentet to glass, flasken fra kjøleskapet og kom tilbake. På bordet hadde hun satt fram noe snacks litt tidligere. Ida hadde satt seg i sofaen og så seg rundt i rommet.

Du må føle deg som hjemme. Bordet er til for å brukes. Ida fulgte oppfordringen og la sine ben oppe på bordplaten. De ble sittende å snakke om hvordan de møttes på chatten, hva som ble snakket om og hvilke folk som var der. Hvilke chatter de brukte å være på, og ble enige om at det var mye rare personer rundt omkring i landet. Therese syntes Ida var en veldig søt jente.

De hadde snakket om alt mulig, og ble veldig gode venninner der inne. De hadde snakket mye om sex og samliv etter at de hadde blitt litt mer kjent. Noen ganger hadde Therese blitt både yren og kåt av disse samtalene. Og hadde havnet i sengen sin etter å ha koset litt mens hun satt i sofaen. Da de hadde blitt enda mer kjent, snakket de også om sin egen sex og onani, hvem de hadde sex med og hvordan de løste sakene selv.

Nå hadde Therese en slik seksuell tanke som malte inne i hodet. Samtalen ble også mer og mer vinklet inn på dette temaet. Og stemningen ble lettere etter hvert som den andre vinflasken også var åpnet.

Hånden til Ida føltes så varm, og Therese kjente en deilig følelse strømme igjennom kroppen. Med øynene festet i hverandre lente de seg mot hverandre og kysset.

Therese strøk sakte fingrene nedover det sorte håret til Ida. Og tungene deres møttes lett i mellom søkende lepper. You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sex noveller » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 1. Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3.

Report post  ·  1. Posted July 17, Her kan dere legge ut det som er, etter din mening, den beste sexnovellen Hot stuff for real: Share this post Link to post Share on other sites. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  2. Posted July 18, CoolDuckie   2. Report post  ·  3. Posted July 18, edited.

Edited July 18, by CoolDuckie. Guest Pet   0 0. Report post  ·  4. Posted July 20, Guest jente-jente   0 0. Report post  ·  5. Posted March 5, Alkoholen gjorde oss små-kåte og våggale. Da utestedet stengte dro tre av oss hjem til hun ene, Marte, som bodde i byen. Slik slapp vi å ta taxi midt på natta. Vi åpnet en flaske hvitvin og bestemte oss for å dusj. Jeg dro til meg blikket og drakk litt mere vin. Marte studerte fitta til Hege Marte så ned på sin egen mus og spurte "jeg har aldri prøvd, kan dere vise meg" Hun rødmet med det samme og fniste.

Marte satte seg med skrevende ben ytterst på kanten av karet med ryggen hvilende mot veggen. Hege vinket meg til seg Jeg kjente hvor våt jeg hadde blitt Jeg fortet meg opp i badekaret og håpet de ikke la merke til mitt hovne kjønn. Hun gjorde seg ferdig rundt fittehullet til Marte og sa "sånn, nå skal du få kjenne hvor deilig fitta blir" Hun satte på dusjen igjen og dusjet fitta til Marte grundig.

Nå konsentrerte hun strålen mest på klitten. Hun bare lukket øynene og stakk fitta si innbydende fram. Hun lot tunga gli over fitteleppene i store sirkler og til slutt over klitten. Blikket mitt vandret over kroppen til Hege. Hun satt på huk og sugde klitten til Marte og knullet henne med tunga. Prøvende strøk jeg henne nedover ryggen og rundt på rumpa. Forsiktig berørte jeg fitta. Hun stønnet og åpnet seg anda mer.

Marte stønnet høyt nå. Hun jukket mot tunga til Hege. Hege slukte hele fitta i munnen og sugde. Hun reiste seg opp og sto i badekaret. Hun moste fitta si mot fitta til Marte og begynte å knulle henne. Det hørtes at de var på vei mot en deilig orgasme begge to. Marte hadde ikke kommet ennå. Hun så sultent bort på meg. Jeg stønnet "åhhhh, Hege Fitta mi brenner" Så kjente jeg noe trykke mot fittehullet.

Akkurat de satte Hege seg opp. HUn la se med fitta mot min og så på Marte. Guest alene hjemme   0 0. Report post  ·  6. Posted March 11, Jeg er alene hjemme hele dagen. Kjente allerede om morgen at jeg er kåt og klar for å kose med meg selv Trusene som gnisser seg mot klitten og fitteleppene mine gjennom formiddagen gjør meg våt. Brystvortene er stive under toppen. Nei, jeg kan ikke komme enda I skapet har jeg en diger dildo. Det er en enorm og deilig pikk med sugekopp i enden. Vannet når meg til lårene nå.

Jeg kjenner gummikuken med det enorme hodet mot fitteåpningen Forsiktig jukker jeg hodet innenfor. Åhhhh, jeg stønner høyt. Pikken sprenger så deilig innenfor hullet mitt. Jeg begynner å jukke imot. Kjenner fitta smøre kuken med fittesaft.

Musa fylles opp av deilig pikk. Fitteleppene sitter starmt rundt gummipikken. Jeg knuller så dypt jeg klarer i lange seige tak.

Kjenner fitteleppene bli med ut og inn rundt den digre pikken. Sakte setter jeg på hånddusjen nede i badekaret mens jeg har musa full av pikk. Jeg setter vannstrålen mot fitta og nermer meg klitten med den. Masserer klitten med deilig varmt vann og lar kukken pumpe innert i fitta mi.

Nå klarer jeg ikke å holde igjen lenger. Guest sommerjenta   0 0. Report post  ·  7. Posted March 17, Jeg hadde en venninne da vi var rundt 17 år.

Vi traff hverandre hver sommer. Vi var åpne til hverandre om dette og snakket mye om gutter når vi traff hverandre. En kveld vi satt og prata på et svalberg den første feieuka kom vi inn på sex igjen. Jeg lurte på om hun hadde vært sammen med noen seksuellt det siste året.

Hun kunne fortelle at "ja, det hadde hun og det var utrolig deilig" Jeg spurte hvordan det føltes å ha en gutt inne i seg og om det var vondt og flaut" Kjolen min gled oppover lårene mine og hun tok plass mellom bena mine.

Sakte begynte hun å rulle hoftene sine mellom lårene mine. Jeg kjente venusberget hennes legge seg som en deilig masserende hånd mot musa mi. Hun jukket litt fortere nå.

Skøt underlivet frem om brukte store bevegelser. Jeg kjente fittesaften vår fukte trusene helt. Sommerbrisen strøk over oppsvulmede fittelepper. Hun tok plass mellom lårene mine igjen og nå kjente jeg hvor kåt hun også var. Rytmisk begynte hun å knulle meg. Hun flyttet seg slik at hun hadde låret mitt mellom sine ben og kned fitta si mot det. Jeg kjente den oppsvulmede kåte musa hennes mot låret og det gjorde meg helt vill og kåt. Tommelen på klitten masserete i raske sirkler. Orgasmen bygget seg opp Hun krampet og jukket febrilsk i det hun kom Report post  ·  8.

Posted April 9, Report post  ·  9. Posted April 11, Den saug ;P xoxo Spice Girl! Pludre   Report post  ·  Hun viste seg å være en meget god assistent, så jeg bestemte meg for å ta et par uker unna. Vi ville holde kontakten via telefon, hun ville ringe meg, hvis noen problemer oppsto. Jeg bestemte meg for at min to-ukers ferie skulle være forskjellig fra alle tidligere ferier før jeg startet min virksomhet.

Jeg bestemte meg for å ha en naturistferie. Jeg brukte min datamaskin og fant et nudisthotell langt borte. Informasjonen på datamaskinen min viste et bilde av noen nakne gjester som satt i en hage.

Jeg bestilte rom og dro. Jeg ble tatt til rommet mitt av en fullt påkledd dame. Hun foreslo at jeg kunne kle av meg da hun forlot meg. Jeg gjorde det, og blandet meg med andre nakne mennesker, både mannlige og kvinnelige.

Under ferien min ringte Helene for å si at det var ingen problemer, men ønsket å vite hvor jeg var og hva drev med. Fordi vi var nå ganske vennlig, fortalte jeg henne at jeg var naken i hagen på hotellet med andre nakne mennesker. Jeg ventet på at hun skulle bli ganske rystet av det jeg hadde sagt, men tilsynelatende var hun ikke det fordi hun spurte om jeg fikk en over-all sun tan.

Jeg sa jeg hadde blitt en del brunere. Da jeg kom tilbake til kontoret mitt sa Helene at hun kunne se at ansiktet mitt var ganske mye brunere og spurte om jeg var brun over alt. Har du lyst til å komme til huset mitt etter at vi stenger her?

Det er som om sex ikke lenger er så viktig for henne. Hun stivner til og stønner mer som et dypt sukk av lengsel. Jeg fulgte dine tips, skjenket henne skikkelig brisen, men ikke FOR brisen. Først lett på munnen og så etterhvert med tunge. Jeg kjente hvordan det begynte å dunke inne i fitta mi av synet.

0 thoughts on “Syden sex noveller om sex”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *